KEBINA LJUBAVNICA OTKRIVA: Snimiću FILM o Kebi, želim da ga REŽIRA Kusta!
Foto: Aleksandar Jovanović, Damir Dervišagić

Životna priča druge žene

KEBINA LJUBAVNICA OTKRIVA: Snimiću FILM o Kebi, želim da ga REŽIRA Kusta!

Stars -

Ljiljana Jevremović, bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe, sa kojim ima ćerku Inu, odlučila je da svoju životnu priču pretoči na platno.

Ona će u dokumentarcu koji priprema opisati kako je započela vezu sa Kebom, šta se nakon toga događalo i otkriti sve o pretnjama koje su joj stizale od njega. Ljiljana ističe da bi volela da glumačku ekipu čine vrsni glumci.

"U početku sam razmišljala da to bude dokumentarac sa nizom snimaka u kojima bih pričala o svemu što se događalo. Ili da neko drugi priča, a da se pojedini ljudi pojavljuju i igraju scene koje sam prošla sa Kebom. Pošto Dragan u javnosti važi za nestabilnu i neodgovornu osobu, mislim da takav glumac teško može da se nađe, prosto, oni verovatno nikada nisu glumili takvog negativca i lošeg čoveka, pa samim tim ne bih želela da vređam nijednog našeg umetnika. Mnogo veće pitanje je ko bi glumio Severinu, iskreno, ni sama ne znam da li bi i na to neko pristao", kaže Ljiljana.

Aleksandar Jovanović Cile
Aleksandar Jovanović Cile

Ona je uveliko izabrala reditelja i glumicu koja bi tumačila njen lik.

"Ako bi to bio igrani film, za reditelja bi svakako bio pogodan Kusta. Ako bi mi dozvolio da biram, mene bi glumila Vesna Trivalić", rekla je Jevremovićeva.

Lijljana je izjavila da joj Keba više ne preti.

"Prestao je da preti, ali u poslednjih 17 godina, koliko je trajao ceo proces, pretnje su bile konstantne. Sve se to dešavalao do pre nekoliko meseci, dok nije okončan sudski proces kojim je dokazano da je Ina njegova ćerka. Sve te pretnje dešavale su se tako da je on na sudu pred javnim tužiocem i sudijama govorio razne stvari, poput onoga da će mi oduzeti dete. Ljudima koji su se družili sa mnom govorio je da sam loša osoba, tamo gde bih se zaposlila on bi zvao i tražio da me otpuste. Preživela sam pravu turturu. Tada je govorio da će tražiti moju najmanju grešku da bih mu vratila svaki dinar koji je dao za alimentaciju", tvrdi Kebina bivša ljubavnica, čija je ćerka Ina nedavno postala punoletna.

Printscreen
Printscreen

Ona je otkrila i šta misli o Kebinoj ženi Olji.

"Ne očekujemo poklon, uopšte. Ina ne razmišlja o njemu na taj način. Ina živi bez oca i on joj ne nedostaje, jer nikada nije imala priliku da ga doživi kao pravog oca, pošto ona njega nikada nije interesovala. Punolestvo joj nije čestitao, poklon ni za jedan rođendan nije dobila, a što se tiče viđanja, bežao je od nas kada nas sretne", otkriva Ljiljana, koja se sa Kojićevom sprugom Oljom videla nekoliko puta.

Aleksandar Jovanović
Aleksandar Jovanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kućne pomoćnice, prijateljice, prostitutke... Ovih 5 seks skandala poznatih NIKADA neće biti zaboravljeni

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track