KEMIŠ NAPRAVIO HAOS U STUDIJU: Mislili su da će štititi Zoricu, a on uradio nešto NEOČEKIVANO!
Foto: Damir Dervišagić

Niko se nije nadao

KEMIŠ NAPRAVIO HAOS U STUDIJU: Mislili su da će štititi Zoricu, a on uradio nešto NEOČEKIVANO!

Stars -

Dragana Mirković je zbog operacije supruga Tonija opravdano odsutna iz žirija "Pinkovih zvezda", a na njeno mesto došao je Miroljub Aranđelović Kemiš za kog su mnogi verovali da je prihvatio učešće u popularnom muzičkom šouu samo da bi "čuvao leđa" supruzi.

Zorica i Kemiš seli su jedno do drugog, a Zorica je otkrila da svom suprugu nije dala nijedan savet.

"Kemiš je neko ko je završio konzervatorijum i mislim da žiri u ovakvom formatu prvi put ima ličnost koja je kao Kemiš. Od same pojave, obrazovanja, znanja, duhovitosti", rekla je Zorica Brunclik.

Zorica je dodala da je čula za operaciju Draganinog supruga, ali da će se sa koleginicom čuti kada se sve završi.

"U subotu je izašla ta vest za Draganinog supruga i tad su odlučili da Miroljub bude u žiriju. Čućemo se kad operacija bude završena da mu poželimo brz oporavak. Miroljub i Toni su drugovi po mnogo čemu", otkrila je Zorica koja je jedva čekala da snimanje počne.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Miroljub Aranđelović Kemiš vidno raspoložen rado je odgovarao na novinarska pitanja, a čini se da neće biti blag poput Dragane, u čijoj stolici trenutno sedi.

"Moja profesija je drugačija od njene. Ja sam onaj čovek iza drugog dela stakla. Generalno, navikao sam da moram istinu da govorim. Peti je krug, znam kandidate jer pratim takmičenje. Biću ono što jesam jer moram, ipak je takmičenje odmaklo", rekao je novi član žirija.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Kompozitor i harmonikaš seo je između Maje i Zorice pa smo ga pitali da li će braniti suprugu u konfliktima sa Majom Nikolić.

"Nema potrebe nju niko da brani", kroz smeh je rekao Kemiš.

A to se očigledno odmah i ispostavilo kao tačno jer, ako je suditi po ovim fotografijama, Kemiš se odlično slaže sa Majom Nikolić. On joj je u jednom trenutku na snimanju čak dao ruku, a zatim i pokazivao poruke iz telefona.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track