KEŠ: Zorica Dukić uzela 30.000 evra za veridbu s Gastozom
Foto: Aleksandar Jovanović

Ojadila „Parove“

KEŠ: Zorica Dukić uzela 30.000 evra za veridbu s Gastozom

Stars -

Frizerka je naprasno odlučila da se vrati u takmičenje, i to baš u trenutku kad je njen dečko smuvao Ružicu Veljković

Zorica Dukić od „Parova“ je dobila 30.000 evra zato što je pristala da se vrati u vilu i pred kamerama odglumi veridbu sa Gastozom, saznaje Kurir.

Frizerka je naprasno odlučila da se vrati u takmičenje, i to baš u trenutku kad je njen dečko smuvao Ružicu Veljković. Mada se očekivalo da će Dukićeva zbog toga biti besna na Marinkovića i da će gledaoci svakodnevno viđati njihove svađe, desilo se suprotno.

Ona je odmah po ulasku rekla da je Nenadu sve oprostila i da mu uopšte ne zamera aferu sa Veljkovićevom, koju je tad nazivala pogrdnim imenima. Samo nekoliko dana kasnije Gastoz je pred kamerama pao na kolena i zaprosio Zoricu, koja je, naravno, odmah pristala da se uda za njega. Kako smo saznali od izvora iz produkcije televizije Hepi, Dukićeva je dve nedelje ranije dobila ponudu da se vrati u šou, a kao premija za to isplaćeno joj je 30.000 evra.

- Pošto je gledaocima bilo zanimljivo da gledaju Gastoza i Zoricu u „Parovima“, a tada je bio i najveći rejting rijalitija, producenti su rešili da Dukićevu vrate u vilu- rekao je naš sagovornik.Da je ova informacija tačna potvrđuje i reakcija majke Zorice Dukić, koja je doskora pričala sve najgore o Gastozu, a sad je odjednom promenila ploču i hvali svog „zeta“.Lj. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track