KEVA NIJE SVESNA ŠTA JE ČEKA: Zorica Marković će sa Farme morati pravo na sud
Foto: Printskrin

Ovome se sigurno nije nadala

KEVA NIJE SVESNA ŠTA JE ČEKA: Zorica Marković će sa Farme morati pravo na sud

Stars -
Imenjakinja folk zvezde Zorica Marković, koja je bila visokoplasirana u rijalitiju "Veliki brat", a ponovo je na malim ekranima u "Farmi 7" tužena je od produkcije “Emoušn” zbog nepoštovanja ugovora.

Markovićeva će na sudu morati da odgovara zbog ovog prekršaja i očekuje je pozamašna novčana kazna.

"Zorica je potpisala ugovor sa "Emoušnom", kao i svi drugi učesnici rijalitija "Veliki brat", a bitna stavka ugovora je da nakon rijalitija šest meseci nema pravo da se pojavljuje u drugom formatu ovog tipa. Kako Zorica to nije ispoštovala, “Emoušn” je podneo tužbu protiv nje - rekao je izvor blizak produkciji i nastavio:

"Novčane kazne za ovakvo kršenje ugovora su velike, uglavnom su u pitanju desetine hiljada evra, tako da će Zorica morati da isplati produkciju nakon "Farme". Ušla je nepromišljeno u “Farmu”, jer je očigledno ponela popularnost, pa nije razmišljala kakve će biti posledice, tako da će se sigurno iznenaditi kada izađe", završava izvor.

Inače, Zorica Marković nije jedina učesnica rijaltija "Veliki brat" koja je nakon tog šoua ušla u rijaliti. Goran Todić i Đorđe Đenić su nedavno ušli u rijaliti "Parovi" i time takođe prekršili ugovor, te će produkcija verovatno istu tužbu uputiti i njima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja