Kežman uči klince da skijaju

Tata za primer: Bivši fudbaler dobro odrešio kesu

Kežman uči klince da skijaju

Stars -
Mateja sa sinovima i ćerkom iz braka sa Emilijom provodi dane na Kranjskoj gori, odakle će otići na Kopaonik

Mateja Kežman odveo je svoju decu, koju je dobio u braku s prvom ženom Emilijom, na zimovanje u Sloveniju, gde će provesti nekoliko dana, a odatle će produžiti na Kopaonik.Ne štediPošto su Lazar, Jakov i Aleksandra novogodišnje i božićne praznike proveli s majkom u Beogradu, bivši fudbaler rešio je da im ostatak raspusta ulepša putovanjem na Kranjsku goru, za koje je iskeširao poveću svotu novca.- Kežman i njegova bivša supruga imaju korektan odnos zbog dece i čuju se preko poruka. On ju je zamolio da ih pusti na zimovanje s njim i ona je bez problema pristala. Tamo su smešteni u hotelu, za koji je bivši fudbaler platio dosta novca jer ne želi da štedi na svojoj deci. On im se maksimalno posvetio u svakom smislu, a na Kranjsku goru ih je odveo prvenstveno zbog dobrog skijanja, pošto taj sport najviše vole. Kako ujutru otvore oči, odmah idu na ski-stazu i tamo su dok ne padne mrak - kaže naš sagovornik i dodaje da Mateji društvo prave njegovi prijatelji s porodicom, tako da mu je odmor još zabavniji.

Do kraja raspustaTokom jučerašnjeg dana pozvali smo Kežmana i on je potvrdio naša saznanja.Tačno je da sam s decom u Sloveniji i zajedno ćemo biti dok oni ne krenu u školu. Ne vidim nikakvu senzaciju u tome što otac svoju decu vodi na odmor, to je normalno - kazao nam je Mateja, koji trenutno promoviše svoju prvu autobiografsku knjigu „Samo mi Bog može suditi“.

EmilijaMATEJA TREBA DA VODI RAČUNA O DECIKežmanova bivša supruga Emilija nema ništa protiv što deca dane raspusta provode sa ocem:Mateja treba da vodi računa o deci. On je dobar otac i brine o njima. Otišli su na zimovanje na nekoliko dana, a sinovi i ćerka su prethodnih dana bili sa mnom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track