KOLEGE MU ZAVIDE: Boban Rajović po Oskara došao sa ličnim haremom!
Foto: Br Tim

U zagrljaju tri devojke

KOLEGE MU ZAVIDE: Boban Rajović po Oskara došao sa ličnim haremom!

Stars -
Rajović se na dodeli Oskara popularnosti u Banjaluci pojavio u društvu sa čak tri devojke koje su mamile poglede i uzdahe

Pevač Boban Rajović je zbirci svojih nagrada i priznanja dodao još jednog ''Oskara'' koji mu je uručen na "Oskaru popularnosti'' u Banjaluci.

Međutim, priznanje nije ono na čemu su mu kolege te večeri zavidele i zbog čega su ga mnogi muškarci ''ispratili'' ljubomornim pogledima. Naime, Rajović se pojavio u društvu sa čak tri devojke koje su mamile poglede i uzdahe. Ne mareći za ljubomorne i ispitivačke poglede Rajovićevih kolega, devojke su smelo pozirale fotografima.

"Vidi Rajovića sa ličnim haremom", čuli su se komentari, a neki su se pitali "šta je to toliko zanimljivo na tom čoveku da su oko njega uvek zgodne i mlade devojke.

Foto: BR Team
Foto: BR Team

Misterija je rešena kada je Boban stupio na scenu u prepunoj dvorani "Borik", pošto je publiku zagrejao jednim od svojih hitova, Rajović je najavio "Kafanski fakultet", a na sceni su mu se pridružile tri prelepe devojke Mirna Košanin, Mira Milosavljević i Ana Barešić, koje su te večeri bile glavna tema došaptavanja u bekstejdžu.

"Primetio sam ja te poglede, nije da nisam. Neke kolege su me čak i otvoreno pitale ''Pa, dobro Rajoviću, zar nije mogla biti jedna nego baš tri'' ali nije to ono što mnogi misle. Devojke su dio moje izdavačke kuće i projekta ''Kafanski fakultet'' čija promocija je u utorak. Naravno da mi imponuje sve to, ali kažem, naša veza je čisto poslovna. Jako sam ponosan na njih i ubeđen sam da će da naprave haos na estradi", rekao nam je Rajović.

Foto: BR Team
Foto: BR Team

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track