KOMNEN PROBUDIO EMOCIJE, GOCA I SALE PLAKALI KAO KIŠA: Vratio si nas u vremena za kojima PATIMO!

Emotivno

KOMNEN PROBUDIO EMOCIJE, GOCA I SALE PLAKALI KAO KIŠA: Vratio si nas u vremena za kojima PATIMO!

Stars -

Komnen Vuković iz Podgorice, takmičar "Pinkovih zvezdica" predstavio se pesmom "Bolji život" a žiri je doveo do suza. Dečak je svojom emotivnom izvedbom ceo studio ostavio bez reči.

Žiri je primetio da je Komnen napredovao i da je mnogo bolji u drugom krugu muzičkog takmičenja. Dečak je otkrio da mu je pevač Danijel Alibabić pomogao oko odabira pesme."Vidi se veliki napredk u tvom pevanju, mislim da ti je Danijel izborom pesme dosta pomogao. Ti si tako lepo obojio ovu pesmu, čas čujemo pun glas, pa flah, pa glisando... pa neki triler koji je na svom mestu. Ja sam stvarno uživala", rekla je Leontina i navela da je stolicu podigla u poslednjem trenu kako bi uživala u pesmi do kraja.

Goca i Sale su plakali dok je Komnen pevao.

"Ima nešto tanano u tvojoj interperaticiji, naročito iz tvojih usta kada se čuje "ja hoću više, hoću život"! Bio si spektakularan," rekla je Goca. Jelena je navela da joj nestabilnosti nisu smetale.

"Uvek ovako da pevaš, iz srca i duše", posavetovala ga je Tomaševićeva.

"Pevao si srcem i dušom, zato si i dobio pet. Ova pesma nas vraća u neka bolja vremena za kojim svi patimo. Drago mi je da Podgorica uvek pošalje neke dobre pevače", završio je Sergej.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja