MIRA ŠKORIĆ ŽESTOKO ISPROZIVALA CAKANU: Kornjačo, umri! Hoću da se udam za tvog muža
Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

Novi rat

MIRA ŠKORIĆ ŽESTOKO ISPROZIVALA CAKANU: Kornjačo, umri! Hoću da se udam za tvog muža

Stars -

Jao bože, zašto ovakve pevačice imaju dobre frajere za muževe?! Dasa kao što je Neša treba da te ostavi i da mene zaprosi, poručila folkerka koleginici

Mira Škorić (46) hoće da otme muža Dragici Radosavljević Cakani (59)! Folkerka se nameračila na advokata Nebojšu Negića (64), u koga je potajno zaljubljena!

Škorićka je nedavno na snimanju „Grandove“ emisije srela Cakanu i odmah ju je žestoko isprozivala.

- Jao bože, zašto ovakve pevačice imaju dobre frajere za muževe?! Eto, faca kao što je Neša treba da te ostavi i da mene zaprosi! Šta će takvom dasi ovakva kornjača?! - zapitala se Mira, a Cakana je samo prevrnula očima i prošla pored nje.Tim povodom pozvali smo pevačicu, a ona nam je potvrdila da je Škorićka odavno bacila oko na njenog muža.- Mira mi je rekla: „Ajde, bre, kad ćeš više da umreš da se ja udam za Nešu, kornjačo jedna!“ Tako me ona zove - kaže pevačica.Tvrdi da se njih dve godinama tako šale. Ali u svakoj šali ima malo istine...- Kad god me vidi, Mira mi kaže: „Ti sve bolje izgledaš, a ja mislila da si gotova.“ Ako bude strpljiva, možda i dočeka. Neša obožava Miru, ona je naša drugarica sto godina, a to je najvažnije u ovom poslu. Tako iskrenih prijateljstava malo ima. Jedino njoj mogu da prepustim muža, a i Neša uvek govori da je ona super zgodna i dobra osoba - kaže pevačica, koja se uveliko priprema za novogodišnji nastup na trgu u Leskovcu.A šta na sve to kaže Cakanin muž?- Mira je predivna i emotivna osoba. Često letujemo zajedno i nekako delimo intimu. Oduvek sam je smatrao najzgodnijom, najlepšom i najseksepilnijom ženom na Balkanu - kaže Negić.

Posvađala se sa SanjomŠKORIĆKA: UMUKNI, GOLOGUZA!Mira Škorić i Sanja Đorđević zaratile su na snimanju „Grandove“ emisije oko toga koja nosi gaće, a kojoj se vidi gola guzica!- Evo je Mira, ide bez gaćica. Zamislite, majka buduće doktorke ne nosi donji veš - rekla je Sanja, aludirajući na Mirinu ćerku, koja studira medicinski fakultet.- Vidi ko mi kaže! Majka jednog magistra hoda gole guzice - uzvratila je Škorićka.- Jao, Perice (Petar Đorđević, Sanjin muž, prim. aut.), šta će ti ova gologuza?! Vidi kako se obukla, samo te bruka. Tako lep, zgodan i poželjan muškarac s ovakvom ženom! Pa, to nema nigde - vikala je Mira.Đorđevićka joj je odbrusila:- Ostavi ti mog muža na miru. Bolje idi u svlačionicu i obuci gaće. Kako te nije sramota da se pred ljudima tako šetkaš?! Šta si umislila?

Mirkovićeva i Bubamara opleleDragana: Mira mi duguje pareDara Bubamara i Dragana Mirković uhvaćene su kako ogovaraju koleginicu Miru, za koju su mnogi pomislili da je Škorićeva. Naime, pevačice su se izlanule na snimanju „Pinkovih zvezda“, ne znajući da ih kamera snima. Ovako je tekao dijalog:Dragana: Šta je s tobom? Pisalo je, majke mi, jeste.Dara: Ali Mira jedno priča, drugo radi. Mnogo je negativna. Tražila mi je pare na zajam, ja joj nisam dala, pa me je pljuvala.Dragana: Ja sam joj dala, bilo mi žao, gubi stan. Ja sam dala jer sam ja takva. Nije mi vratila, ma kakvi.Dara: Sram je bilo.Ovim povodom pozvali smo Miru Škorić da proverimo da li je možda ona pevačica o kojoj su pričale Dragana i Dara, a ona je to demantovala:- O meni sigurno nisu pričale, ja sam u super odnosima i s Darom i s Draganom, i hvala bogu, ne dugujem nikom.

Lj. Stanišić - M. Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track