KOŠARKAŠICA BESNA: Evo zašto je Milica Dabović nepoznatom momku poslala sliku na kojoj je gola
Foto: Dragan Kadić

Preti mladiću

KOŠARKAŠICA BESNA: Evo zašto je Milica Dabović nepoznatom momku poslala sliku na kojoj je gola

Stars -

Bivša košarkaška zvezda Milica Dabović, iako se ne bavi aktivno košarkom, stalno je prisutna u javnosti.

Nedavno je javnost danima pratila njenu priču o fizičkom zlostavljanju od dečka Simona, koji je zbog incidenta morao da napusti Srbiju.Milica je vrlo brzo posle nasilja i Simona, kao i sudske odluke da on mora van Srbije, našla novu ljubav, izvesnog Vuka. A onda su krenule priče i Instagram “obaveštenja” koje je Milica sama postavljala na svoj profil, da će uskoro i venčanje sa Vukom, i to na Bora Bori.

U javnost su dospele fotografije na kojima je Milica potpuno naga, a koje sama pravi u ogledalu i šalje ih nepoznatom mladiću. Sve to je radila u vreme dok je bila u vezi sa Simonom, jer su fotografije nastale pre više od godinu dana. Sada, pošto je ponovo uzburkala javnost, Milica pokušava da opravda svoje postupke tako što momku kome je slala fotografije preti tužbom.

SIMON ZGROŽEN ZBOG MILICE: Tokom naše veze je slala GOLE SLIKE drugim muškarcima! Ne zanima me!

"Milica je poludela kada je videla da su njene fotografije na kojima je naga završile u medijima. Ona sada preti mladiću kome je poslala fotografije da će ga tužiti. Nikome od njenih prijatelja nije jasno zašto je to uradila, zašto se slikala tako i slala fotografije nepoznatom momku, i to u vreme dok je bila u vezi sa Simonom. Ona je imala renome, bila je cenjena sportistkinja, ne priliče joj takve fotografije", rekao je izvor blizak Milici Dabović i njenoj sestri, takođe košarkašici Ani Dabović.

Milica pretnjama tužbom pokušava da se opravda, a prijateljima tvrdi da joj nije bila namera da se eksponira. Međutim, naš izvor kaže da je sve to isplanirala jer je želela novog dečka zbog problema sa Simonom:- Milica je očigledno na taj način pokušala da zavede ne jednog nego više muškaraca. Jer, njoj je veoma stalo da bude emotivno ispunjena, a očigledno da je i pre godinu dana bilo problema u vezi sa Simonom, pa je ona pokušavala da pronađe novu ljubav.

(FOTO) CELA U KOŽI, A IZREZI DO KUKOVA: Stajling Milice Dabović će vas ostaviti BEZ TEKSTA!

(FOTO) MILICA POTPUNO ODLEPILA ZA NOVIM DEČKOM: Objavila prvu zajedničku fotografiju!

OTKRIVAMO! DETALJI PRESUDE Simon priznao: Davio sam je, grizao za nos i glavu!

Blic/Ljubomir Tozev

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŽELI DA ZABORAVI SVE: Milica Dabović uklanja TETOVAŽU posvećenu Simonu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track