KOSOVKA DEVOJKA: Katarina Šulkić ponela titulu najlepše Srpkinje
Foto: Damir Dervišagić

Nova mis Srbije dolazi iz Zvečana

KOSOVKA DEVOJKA: Katarina Šulkić ponela titulu najlepše Srpkinje

Stars -
Lepotica s Kosova i Metohije u BDP dobila najviše glasova glavnog žirija i sledeće godine će predstavljati našu državu na svetskom takmičenju
1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

Katarina Šulkić, mis Kosova i Metohije, u ponedeljak veče je od 20 finalistkinja izabrana za najlepšu devojku Srbije koja će sledeće godine predstavljati našu državu na izboru za mis sveta.Devojka iz Zvečana koja će uskoro postati punoletna jedva je progovorila od radosti kad je postala naslednica Marije Ćetković.

Za prvu pratilju glavni žiri, s Vesnom Jugović de Vinčom na čelu, odabrao je Bojanu Bojanić, a druga pratilja je Teodora Janković. Pobednica svojim najvećim uspehom, pored titule mis, smatra to što je postala glas ibarske doline, kao i visoki plasman u emisiji „Šljivik“. Pored lepote, njen dar je i pevanje, pa je izjavila da svoj život ne bi mogla da zamisli bez muzike.

Predala krunu... Prošlogodišnja mis Marija Ćetković
Predala krunu... Prošlogodišnja mis Marija Ćetković

Manifestaciju lepote na sceni Beogradskog dramskog pozorišta otvorio je voditeljski trio u sastavu Maja Manojlović, Nemanja Velikić i Darko Panović. Njima se ubrzo pridružio i Doktor Filgud, koji je odavno postao inventar ovog događaja. Manifestacija je imala 15 članova žirija, koji su činili novinarska ekipa, u kojoj je bio i urednik Kurira Goran Anđelković, zatim žiri uspešnih ljudi i glavni žiri. Oni su imali težak zadatak da se odluče za najlepšu jer su devojke nekoliko puta prošetale pistom u večernjim haljina i kupaćim kostimima, a iz publike su ih gledali i Tina Ivanović sa suprugom Zvezdanom, Sara Jovanović, Suzana Mančić, Simon de Karić, Marko Bulat sa suprugom...Muzički program otvorila je Mika Kostić, a potom su nastupili Ministarke i Nikola Burovac. Nakon izbora, održan je after parti, gde su devojke međusobno razmenjivale iskustva s ovog događaja i uživale u raznovrsnim vinima.Misice su 17 dana provele na pripremama u Grčkoj u Porto Karasu, a potom su nastavile da se spremaju u Beogradu.

Novinarski žiri... Urednik Kurira Goran Anđelković
Novinarski žiri... Urednik Kurira Goran Anđelković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track