KOSTADIN JE PRAVO MUŠKO ZA TEBE: Fanovi mole Anastasiju da se pomiri s Terzićem
Foto: Damir Dervišagić

Nova šansa

KOSTADIN JE PRAVO MUŠKO ZA TEBE: Fanovi mole Anastasiju da se pomiri s Terzićem

Stars -

Cecinoj ćerki prijatelji na Instagramu savetuju da se vrati bivšem dečku, ona im poručila: „Volim koga hoću i radim šta hoću“

Anastasiju Ražnatović prijatelji mole da se pomiri s bivšim dečkom. Ali ne s košarkašem Milošem Teodosićem, s kojim se zabavljala dva meseca, već s njenom najvećom ljubavi Kostadinom Terzićem, s kojim je bila dve godine.S obzirom na to da je njen brat Veljko obnovio ljubav s Kostadinovom sestrom Mašom, ako je bar suditi po zajedničkoj fotografiji na kojoj se grle, fanovi su rešili da Ražnatovićku ponovo spoje s Terzićem. Cecina ćerka svakodnevno na društvenim mrežama dobija poruke u kojima joj obožavaoci savetuju da sinu Zvezdana Terzića da još jednu šansu: „Pomiri se s Kostadinom, uz tebe smo“, „Kostadin je pravi muškarac, Taco“, „Veljko i Maša su se pomirili, pa možeš i ti“... Anastasija nije odgovarala na ove poruke pojedinačno, već je jednim statusom pokazala da oni ipak ne mogu da utiču na njen ljubavni život.- Volim koga hoću i radim šta hoću - poručila je ona.Ovaj par okončao je vezu početkom avgusta, a kako je Anastasija rekla, između njih nije bilo svađe, već su se prijateljski razišli. Ceca je objasnila da su oni mladi i da je normalno da svako krene svojim putem.

Nova godina kuca na vrataTEO I ANASTASIJA SREĆU SE NA KOPU!Miloš Teodosić, s kojim je Anastasija bila u vezi nakon raskida s Terzićem, stigao je u Beograd zbog utakmice, ali i kako bi proveo praznike s prijateljima i porodicom. Njegovi prijatelji kažu da će košarkaš Novu godinu najverovatnije dočekati na Kopaoniku, gde bi trebalo da bude i Anastasija sa svojim društvom. Ko zna, možda tamo padne njihovo pomirenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track