KOSTADIN PROGANJA ANASTASIJU: Teo je matorac, nije za tebe! Vrati mi se!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Moljaka je

KOSTADIN PROGANJA ANASTASIJU: Teo je matorac, nije za tebe! Vrati mi se!

Stars -

Terzić ne prestaje da šalje poruke bivšoj devojci, u kojima joj piše da je i dalje voli i moli je da se pomire i zajedno otputuju na Kopaonik

Kostadin Terzić nikako ne može da se pomiri da je izgubio Anastasiju Ražnatović, pa je njen raskid s Milošem Teodosićem video kao šansu da je vrati.Bivši dečko ne prestaje da obasipa Cecinu ćerku porukama, ali i cvećem, koje joj svakodnevno šalje na kućnu adresu. Anastasija, saznajemo, i dalje nema nameru da mu se vrati, iako joj on obećava da greške koje je pravio više neće ponoviti.On joj je ponudio i da joj bude rame za plakanje nakon što je raskinula s košarkašem, ali joj je i napomenuo da Teo nije bio za nju.- Jesam li ti rekao da on nije za tebe, šta će ti taj matorac - jedna je od poruka koju je Kostadin poslao bivšoj devojci.

Presela mu veza sa Cecinom ćerkom... Miloš Teodosić
Presela mu veza sa Cecinom ćerkom... Miloš Teodosić

Kostadin insistira da se vidi s bivšom i da razgovaraju o njihovom pomirenju.- Vrati mi se, zaboravimo prošlost. Promenio sam se - ubeđivao je sin Zvezdana Terzića Cecinu ćerku.Na kraju joj je predložio da zajedno otputuju na Kopaonik, i to za novogodišnje praznike.Anastasija ga i dalje kulira i ne odgovara mu na poruke, ali njega to ne sprečava da joj ih stalno šalje. Nada se da će jednog dana popustiti i vratiti mu se.Kako bismo proverili naša saznanja, pozvali smo Anastasiju, ali ona nije odgovarala na pozive. Kostadinov broj telefona poznat redakciji ostao je nedostupan do zaključenja broja.I. E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track