KOSTIĆ IM POMRSIO RAČUNE: Jovana kulira muža zbog Vuka!
Foto: Dragan Kostić

A gde su Joksimovići, tu je i Kostić da im pomrsi račune

KOSTIĆ IM POMRSIO RAČUNE: Jovana kulira muža zbog Vuka!

Stars -
Pevač sa suprugom došao na zabavu, ali ugođaj mu pokvario poznati glumac, koji je bez pardona voditeljku odvojio samo za sebe

Pop zvezdu Željka Joksimovića nikad nismo videli u ovakvoj situaciji: da ga neko ne šljivi ni pet posto! Pogotovo sopstvena supruga! A baš ga je ona pošteno kulirala na jednom gradskom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti i medija.

Lane naše i zvezda Pinkovog jutarnjeg programa došli su zajedno na zabavu i zauzeli svoje mesto za stolom, a uskoro im se pridružio glumac Vuk Kostić. Čim je Vuk prišao, Lane se smorio jer je njegova košuta svu pažnju prebacila na Vuka. Ćaskali su sve u šesnaest, razglabali sve važne teme za jutarnji program i manje važne za neku novu predstavu, dok je Lane u modre usne zarivao zube i palio cigaretu za cigaretom, prevrtao očima, glumio da je kul... Ništa nije vredelo. Nit je Vuk odlazio od stola, nit je Jovana obraćala pažnju na svog muža, koji je barem imao dovoljno šampanjca na stolu da ublaži tugu i zaboravi svoj bol.

(M. C.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track