KRALJICE ODVALA Mimi Oro: Ženka od petla se zove peta
Foto: Dragana Udovičić

Najveći biseri ukućanki „Parova“

KRALJICE ODVALA Mimi Oro: Ženka od petla se zove peta

Stars -
Učesnice „Parova“ svakodnevno zasmejavaju narod svojim izjavama i pokazuju da im nedostaje elementarno znanje
1 / 2 Foto: Dragana Udovičić

Iako su gledaoci navikli na svađe učesnika rijalitija „Parovi“, oni su svojim odvalama uspeli da nasmeju veliki broj onih koji ih prate, pa su se na društvenim mrežama pojavile grupe koje beleže njihove bisere.Maca Diskrecija, Mimi Oro, Abela i Tijana Ajfon samo su neke od ukućanki luksuzne vile u Zemunu koje svojim izjavama potvrđuju da ljudska glupost nema granice. Zasad žene prednjače, muškarci se dobro drže i nemaju takve ispade.

Mimi Oro, koja je zbog odvale i dobila nadimak, i u „Parovima“ briljira. Jagodinska starleta otvorila je sezonu provala i na pitanje kako se zove ženka od petla, kao iz topa je odgovorila „peta“. Evo još nekih njenih bisera.- U školi su me zvali kresačica jer sam palila cigare dečacima u ve-ceu!- Kad završim fakultet, biću revizor na splavovima.Kurir vam donosi još neke odvale učesnica „Parova“.

AbelaNova ukućanka „Parova“ koja je u kuću došla iz rijalitija „Zmajevo gnezdo“ iz dana u dan šokira sve svojim biserima.- Ko investira u mene, investira u budućnost.- Ja proizvodim solarnu energiju i spasiću svet.Jednom se ispalila kad je pokazala na zvučnik u kuhinji i pitala Tijanu Ajfon:- Da li je ovo kanta za đubre?

Abela
Abela

Maca DiskrecijaKada su prošle nedelje ukućani pričali o sebi i svojim blamovima, svaki takmičar je imao zadatak da ustane i opiše sebe u jednoj rečenici. Maca je ustala i rekla:- Moja malenkost se zove Maca.Ukućani su prasnuli u smeh, a ona, pošto nije shvatila o čemu je reč, tri puta je ponovila istu rečenicu.Još jedan od Macinih bisera nastao je posle njenog rođendana.- Briga me za poklone koje sam dobila od mačića, izaći ću i poneću ih kao suvenir.

Maca Diskrecija
Maca Diskrecija

Tijana AjfonTijana može da ponese titulu kraljice odvala. Ona je za sebe rekla:- Ja sam Tijana Ajfon, lepa sam i glupa.Starleta je dokazala da joj ni geografija nije jača strana.- Između Maroka i Italije je reka.Njeni biseri se svakodnevno nižu, a jedan je sve nasmejao:- Uzela bih nož i razbila bih Gastozu o glavu.Njen pobednički biser je definitivno onaj kad je objašnjavala kako će da skine kilograme.- Izbušiću jezik kad se vratim kući kako bih smršala.

Tijana Ajfon
Tijana Ajfon

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track