KRIJU INTIMNU PROŠLOST: Tijana Ajfon i Ružica bile u vezi četiri meseca!
Foto: Pt.

Dobro se poznaju i pre parova

KRIJU INTIMNU PROŠLOST: Tijana Ajfon i Ružica bile u vezi četiri meseca!

Stars -
Kako naš izvor navodi, njih dve su se upoznale preko zajedničkih prijatelja i njihova veza trajala je četiri meseca

Tijana Ajfon i Ružica Veljković veoma su tajnovite po pitanju svog poznanstva, a razlog je to što su pre ulaska u rijaliti bile u emotivnoj vezi.

Kako naš izvor navodi, njih dve su se upoznale preko zajedničkih prijatelja i njihova veza trajala je četiri meseca. U prilog našim informacijama ide i svađa u vili "Parova“, koja se dogodila pre dva dana.

Naime, takmičari su počeli da zapitkuju Tijanu i Ružicu odakle se znaju, koliko se dugo znaju i šta je po sredi njihovog odnosa, koji je već svima postao sumnjičav. One su izbegavale da daju odgovor, sve dok jedan od takmičara nije pitao manekenku da li su ona i Ružica bile u vezi. Tijana je krenula da izusti odgovor, međutim, Ružica je žustro prekinula, rekavši:

"Nemoj da pričaš o tome, nikako ne odgovaraj na pitanja u vezi sa tom temom", uznemireno joj je poručila Ružica, a Tijana je odmah ućutala.

Podsećamo, kada je Tijana Ajfon ušla u rijaliti, netrpeljivost i tenzija između nje i Ružice bila je vidljiva od prvog trenutka. Nekoliko dana nakon Tijaninog ulaska, ušle su u veliku raspravu i pale su teške reči. Ružica je tvrdila da zna razne stvari o Tijani i o tome kako je gradila karijeru u modelingu, dok je manekenka uzvratila istom merom i rekla da odlično zna ko je finansirao Ružičin novi singl, ali su obe detalje zadržale za sebe.

Nakon toga, odjeknula je vest da su njih dve imale seks u kupatilu, a prilikom uključenja uživo Tijana je rekla:

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track