KRISTIJAN GOLUBOVIĆ Čabrakapa je iz pakosti bio sa Ljubom i njenom ćerkom! Sramota ih je da priznaju
Foto: Zorana Jevtić I Printscreen

Istina izlazi na videlo

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ Čabrakapa je iz pakosti bio sa Ljubom i njenom ćerkom! Sramota ih je da priznaju

Stars -

Kristijan Golubović je odgovorio na prozivke Aleksandra Čabrakape. Naime, on tvrdi da je Čabarkapa lažov koji je izneo neistine na njegov račun, a takođe navodi da je iz pakosti napravio dete Aleksandri Subotić.

"Svi normalni se zapitamo dokle ljudska prljavština može da ide. Svo troje lažu sami sebe samo da bi Karađorđe i ja ispali lažovi. Ne umeju kao ja da naprave vic, foru, već samo laži i izmišljotine. Imam svedoke koji su me lično upoznali. Teških par psiho budala za mene kažu da sam sitan lopov prasića, oluka, baterija... Evo samo ove stavke nemaju nikave veze sa mnom.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Evo u jednom novosadskom klubu se prave dobrotvrone žurke, pa sam delio neke koktele kao specijalan gost. Sav prilog je išao u dobrotvorne svrhe deci ometenoj u razvoju. To je jedini put gde sam tom retardu ličio na kelnera. Inače, za života sam imao destak ugostoteljskih lokala i firmi za koje imam papire", tvrdi Kristijan. On je dodao da mu Čabarakapa pakuje izmišljene priče.

KRISTIJAN IZ ZATVORA OPLEO PO ALEKSANDRI SUBOTIĆ: Ostavila je dete i došla u RIJALITI DA SE BRUKA!"Izmišljene priče ne mogu iskriviti svet milionima ljudi koji me znaju, samo se po neke budale pecaju. Onaj miš u.rani Čabar neka prvi put u svom životu prestane da laže i izmišlja, već nek svima nama decidno prizna da je iz pakosti jebao ženu i ćerku što znaju svo troje a sramota ih je da priznaju. Svojim lažnim paktom druge prave budalama, da prestane da manipuliše Aleksandru i okrene se svojoj ženi i četvoro dece. Ako izađe živ i zdrav nek odevde svoju porodicu jer u Boegradu od toliko nanetog zla drugima sigruno neće proživeti u miru i spokuju" rekao je Kristijan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track