KRISTIJAN GOLUBOVIĆ GAZDUJE U ZABELI: Dobio specijalan dušek i okrečenu sobu, drugi ROBIJAŠI BESNI!
Foto: Zorana Jevtić

Specijalne privilegije

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ GAZDUJE U ZABELI: Dobio specijalan dušek i okrečenu sobu, drugi ROBIJAŠI BESNI!

Stars -

Kristijan Golubović (47) uživa privilegije u sedmom paviljonu "Zabele“ u Požarevcu, zbog čega je izazvao bes drugih robijaša.

Soba mu je okrečena, dobio je itison i novi dušek od memorijske pene, dok su kod ostalih goli betonski podovi puni prašine!"Kristijan misli da je i dalje u rijalitiju, a ne u zatvoru! Soba mu je okrečena, a dobio je i prostirke za pod koje mogu da se peru. Ima i novi dušek od memorijske pene, dok ostali o tome mogu samo da sanjaju. Očigledno je da se neko zauzeo za njega", navodi izvor upoznat sa dešavanjima u tom paviljonu.

On kaže da su se ostali zatvorenici odmah pobunili i da je najveću frku digao bivši pripadnik zemunskog klana Miloš Simović.

"Simović je bukvalno "izgoreo"! Odmah je digao dževu zbog tepiha i dušeka! Galamio je: "U Zabeli" sam duže od njega! Kako on može da ima bolje uslove od mene?!". Tražio je čak razgovor sa upravnikom. Uspeo je da istera svoje, pa su mu na kraju u sobu postavili pločice", navodi sagovornik.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Od Kristijanovog dolaska u takozvani paviljon za nepopravljive ovo je bila najveća frka, ako se izuzmu verbalna prepucavanja sa drugim robijašima.

"Kristijan od dolaska u "Zabelu" boravi u prizemlju sedmog paviljona. Za njegov dolazak se unapred znalo i mnogi mu se nisu obradovali. Srećom nije bilo većih problema, već samo međusobnih prozivki. Prvi ga je provocirao Aleksandar Čabarkapa, koji je boravio na prvom spratu, i to zbog nekih starih čarki.

Dovikivao mu je: "Pi.ko jedna, videćemo se kad izađeš. Nokautirao si me na kvarno". Pošto se Kristijan nije upecao na ove prozivke, Čabarkapa je promenio repertoar, pa mu je poručivao: "Moje felne su vrednije od tvojih kola!". Tek kada mu je opleo po familiji, Kristijan je uzvratio i poručio: "Budi miran. Bolje ti je", prepričava sagovornik.

"Pozvao je jednog Kragujevčanina da pređe kod njega u sobu i da budu cimeri, jer je taj dečko nepušač. Njih dvojica se dobro slažu, a Kristijan sa ostalim zatvorenicima u paviljonu nema problema", kaže na kraju sagovornik.

Golubović je od 17. marta ove godine ponovo u "Zabeli". Trenutno izdržava drugi deo kazne za trgovinu heroinom, koja mu je izrečena u novembru 2014. godine, kada mu je Apelacioni sud smanjio kaznu sa 14 na osam godina zatvora. Ostalo mu je da odrobija još nepune četiri godine.

Foto Aleksandar Jovanović Cile
Foto Aleksandar Jovanović Cile

(Alo/S. Dž. Stojanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track