KRISTIJAN O ZATVORSKIM DANIMA: Stražari su mi nabijali izmet u nos i usta!
Foto: Damir Dervišagić

Neverovatna pripovedanja

KRISTIJAN O ZATVORSKIM DANIMA: Stražari su mi nabijali izmet u nos i usta!

Stars -
Posle tri dana molio sam da me puste da idem u toalet jer više nisam mogao da izdržim, ali su mi rekli da moram tu da pi.am i se.em, pričao je Golubović

Kristijan Golubović pun je priča iz zatvora kojima svakodnevno obasipa farmere.

Nekima se to dopada, nekima ne, ali svakako ga svi slušaju dok pripoveda. Ovoga puta, Tijana, Jelena, Stanija i Medenica su sedele oko njega i slušale priče.

On je rešio da sa njima podeli priču kako su ga stražari mučili u nemačkom zatvoru.

"Stražar me je danima provocirao kako mu ne mogu ništa i kada sam potpuno pukao i više nisam mogao verbalno da se nadjačavam s njim, uhvatio sam ga za bradu i bacio niz stepenice. Zbog toga sam dobio dodatnih šest meseci zatvora i deset dana mučenja u “Isusovoj sobi”. Vezali su mi noge i ruke na drveni krst, gde sam jeo samo kada mi oslobode jednu ruku, kojom držim činiju, a hranu ubacujem jezikom u usta. Posle tri dana molio sam da me puste da idem u toalet jer više nisam mogao da izdržim, ali su mi rekli da moram tu da pi.am i se.em. Tako sam i uradio. Sav izmet mi se slivao niz noge", pričao je Kristijan dok je Medenica plakala jer joj je bilo žao što je to preživeo.

Foto printskrin
Foto printskrin

"Onda su uveče ušli sa šmrkom vode i namerno mi sva go.na pod pritiskom vode nabijali u usta, nos i oči. Nisu želeli ni da mi isperu lice, već se to skorelo na meni. Zbog toga sam dobio bakteriju ešerihiju, od koje su me kasnije lečili četiri meseca i postojala je opasnost da postenem sterilan. Besan što me tako muče rekao sam im: "Metnem vas sve na ku.ac", zbog čega su me kaznili sa još sedam dana boravka na „Isusovom krstu“. U međuvremenu je došao upravnik da mi kaže da se opametim i ućutim jer to mučenje retko ko preživi. Tri godine nakon toga sam ćutao i ni s kim u zatvoru nisam progovorio dok mi jednog dana nije došla mama. Iz mene je tada izašao krik, a ona je plakala", objasnio je Golubović, koji tog dana na imanju zamalo nije doživeo infarkt.

"Samo sam osetio kako me je opalilo srce, jak bol mi je sevnuo u grudima i osetio sam neku nelagodnost čitavim telom. Savio sam se pored vatre i seo na pod pokušavajući sebe da smirim kako ne bih pogoršao stanje. Jake artimije su se pojačavale i mislio sam da ću da umrem. Držao sam rukom pulsnu tačku i osetio da mi je puls ubrzan. Nisam znao šta da radim, pa sam legao na krevet i nakon nekoliko minuta uspeo sam da dođem do daha", ispričao je farmer situaciju koja ga je uplašila tog dana.

Kristijan inače ima problema sa srcem, zbog čega je pre ulaska u rijaliti radio test opterećenja i zbog čega pije lekove.

Foto printskrin
Foto printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track