KRISTIJAN OKRENUO PLOČU: Dali su mi 58.000 evra da izgubim meč
Foto: Zorana Jevtić

Dobio batine od Agima, pa se sad vadi

KRISTIJAN OKRENUO PLOČU: Dali su mi 58.000 evra da izgubim meč

Stars -
Iako je mesecima kukao da ga je sudija oštetio, Golubović se nedavno u SMS prepisci pohvalio da je dobio dosta novca da iz ringa izađe poražen

Kristijan Golubović tvrdi da je MMA meč koji je izgubio od Albanca Agima Abdulahua u Beču bio namešten i da je dobio 58.000 evra da izgubi borbu!Iako je u maju prošle godine kukao da ga je sudija oštetio u tom meču, sad je okrenuo ploču. Kriminalac se u SMS prepisci sa Slobodanom Pavlovićem iz Beča, koji tvrdi da mu Kristijan duguje 14.000 evra, hvalio da je nepobediv, a zatim ga je bivši prijatelj podsetio na taj meč, koji je izgubio.

U dugovima

- Da, videli smo. Agim Đovani (Abdulahu, prim. aut.), prva runda, pet sekundi, ha-ha-ha. Nepobedivi naš mutavi - piše u Pavlovićevoj poruci.Golubović se tada branio da je namerno izgubio.- Namešten meč, papci, a ja uzeh 58.000 evra! Ha-ha-ha! J.... vas, klošari, u usta - napisao je Kristijan, a zatim dodao:- Jedem upravo rakove i školjke. Nemojte da me uznemiravate. Imate kod kuće paštetu!On nije objasnio na koji način i s kim je dogovorio da namerno izgubi meč i za to dobije novac. Tim povodom pozvali smo Pavlovića, koji tvrdi da se odavno zna da Golubović namešta i da tako zarađuje pare.- Nije to nikakva novost za mene. On je po tome poznat, namerno izgubi meč i dobije novac za to jer je prinuđen da tako radi. U velikim je dugovima, a tako je najlakše dolazio do para. Postojale su slike na kojima se vidi kako broji novac posle tog izgubljenog meča, a to je jasan dokaz da je sve bilo namešteno. Posle svega što sam prethodnih dana otkrio o njemu, dobijam konstantno pretnje od ljudi koji su bliski Kristijanu - rekao nam je Slobodan.Bez gume za zubePodsetimo, kriminalac je nekoliko dana posle meča napisao na Fejsbuku da je za sve kriv sudija, koji je bio naklonjen suprotnoj strani.- Meč je prekinut bez ikakvog razloga u momentu kad sam izdržao salvu udaraca od Albanca i na njemu počeo da pravim poziciju za napad u grand paundu. Preko pola minuta sudija nije hteo da prekine borbu iako nisam imao zaštitnu gumu za zube. Kad sam se izvukao i krenuo da se izvlačim za verovatno konačan napad, sudija je prekinuo meč jer je „kao“ video da ja lupam rukom, a ja sam pokušavao da nađem gumu. Meč je neregularno prekinut. Ne osećam se pobeđenim borbom već, kao i uvek, lošim sudijskim odlukama - pravdao se kriminalac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track