KRISTIJANOVA SESTRA: Balerina nije normalna, uzrujava mene, majku i snajku Ivanu!
Foto: Printskrin, Dragan Kadić

Sekiraju se zbog njenog ponašanja

KRISTIJANOVA SESTRA: Balerina nije normalna, uzrujava mene, majku i snajku Ivanu!

Stars -
Porodica žestokog momka ne može više da gleda kako Jelena Milošević naskače na Golubovića

Sestra Kristijana Golubovića, Kristina je velika podrška svom bratu koji učesvuje u rijalitiju "Farma". Ona tvrdid a je njen brat dobar čovek, kao i da greše svi oni koji misle suprotno. Za razliku od žestokog momka, Kristina nikada ne bi ušla u neki rijaliti, jer je po prirodi prgava.

"U duši je dete, a ovako je veličina čoveka", započela je Kristina priču o svom bratu. "On sa mnom ne može, jer idem na njega, mi se poštujemo međusobno. Nažalost malo smo se viđali, ali uvek sam ga posećivala. Rekla sam mu da mi se ne dopada što ulazi na "Farmu". Ja sam agresivna. Ne volim folirante. Iako je moj brat, on voli više da priča, inače i u kući je takav. On voli da bude u centru pažnje", rekla je Kristina ono što su svi mogli da primete pod kako je počela "Farma". Lepomir Bakić se tokom boravka na imanju našao u sukobu sa Kristijanom, od kada bodibilder ima loše mišljenje o žestokom momku.

Foto Printscreen Pink
Foto Printscreen Pink

"Lepomir greši ima pogrešno mišljenje o njemu. Videćete kada izađe. Ružno je nazivati ga kriminalcem, on nije ušao kao kriminalc, već kao čovek, da ga ljudi vide kakv je", rekla je ona, a Lepomir je dodao kako je on samo ponovio ono što je Golubović sam izjavio. Kristina se osvrnula na Golubovićeve avanture sa ženama na imanju i priznala da njoj, kao i njenoj porodici smeta balerina.

"Ona nije normalna, uzrujava i mene i moju majku. Žena se sekira, kao svako za svoje dete", rekla je ona ističući da joj se ne dopada što se balerinka sama nameće. Ona je takođe dodala da je Kristijan taj koji daje povoda. Kristina je potvrdila da Kristijanova supruga ne želi da se pojavljuje u medijima, kao i da je pogađa cela situacija.

"Ivana ne želi da razgovara za medije, ona je divna žene. Ona ima razumenvanja, ali ovo prelazi granice. Balerina nije normalna. Protiv Stanije nemamo ništa ona je velika glumica", potvrdila je ona. Takođe je dodala da je ponosna na svog brata i da je on za nju uvek najbolji. Kristina je poručila svima da glasaju za Golubovića bi videli kakav je zapravo.

"Iako je grešio, svako ima pravo da se popravi. On je svoje greške platio", rekla je ona u emisiji Magazin In i priznala da joj je drago što je rekao kako je gumicom izbrisao balerinu.

Foto Printscreen, Kurir
Foto Printscreen, Kurir

Podsetimo, Kristijan Golubović zbog rijalitija i svog odnosa sa Jelenom Milošević je izjavio kako veruje da će ostati ostaje žene. Golubović je starleti priznao da misli da postoji mogućnost da ne vidi više i malenu ćerku, kao i da je skrhkan zbog toga. Farmer je od supruge dobio pismo, koje je izazvalo Kristijanove suze.

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track