KRSTARENJE: Ana i Mrka letuju na Ćazimovoj jahti
Foto: Damir Dervišagić

Feliks ugađa ministru

KRSTARENJE: Ana i Mrka letuju na Ćazimovoj jahti

Stars -
Albanski biznismen insistirao je da pevačica i bivši ministar budu njegovi gosti ovog leta i da zajedno uživaju u krstarenju duž Jadrana

Ana Bekuta i njen dečko Milutin Mrkonjić ove godine letovaće na jahti njihovog prijatelja Ćazima Osmanija na Crnogorskom primorju.

Ćazimovi gosti... Jahta na kojoj će Bekuta i Mrka uživati
Ćazimovi gosti... Jahta na kojoj će Bekuta i Mrka uživati

Kako saznajemo, albanski biznismen insistirao je da pevačica i bivši ministar budu njegovi gosti ovog leta i da zajedno uživaju u krstarenju duž Jadrana. - Feliks Bekutu i Mrku smatra iskrenim prijateljima, pa ih je pozvao da dođu kod njega na more. S obzirom na to da su se na njegovoj jahti mnogi baškarili, logično je da će njima ustupiti mesto i potruditi se da im udovolji u mnogim stvarima. Pošto je Ani ovo leto radno, prijaće joj nekoliko dana odmora u Budvi sa svojim dragim. Iako joj Ćazim nije prirastao za srce, ovoga puta će prećutati samo zbog Mrke i prihvatiti njegovu odluku da odu baš kod njega na odmor. Inače, Ana je ranije branila Mrki da se druži sa Osmanijem, ali očigledno nije uspela u tome. Njihovo prijateljstvo postalo je još čvršće, što je albanski biznismen nedavno potvrdio za Kurir.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track