KRUNIĆKA OTKRILA BOLNU ISTINU O LJUBI A evo kakav joj je BRUTALAN odgovori dala fitnes instruktorka!
Foto: Printscreen

Svađa

KRUNIĆKA OTKRILA BOLNU ISTINU O LJUBI A evo kakav joj je BRUTALAN odgovori dala fitnes instruktorka!

Stars -

Ljuba Pantović progovorila je o bivšoj drugarici Jeleni Krunić, koja je rekla da Ljuba ne radi treću smenu i da je na "socijalnoj nozi".

"Ku*čić je sklona izmišljanju, Daki se jeste čuo sa Mirkom, ali savet joj je da ne petlja njega u to. Ja i te kako imam pare, radim tri posla, ja sam to što jesam, veliki radnik i pare trošim konvencionalno. Ovde se poštuju titule koje ja imam. Svi znaju da ona nema ni dinara i čime se ona bavi jer nema novac. Radila je i neke polne radnje koje se karakterišu kao prostitucija", odgovorila je Ljuba.

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Jelena je takođe rekla da su se ona i Aleksandra u par navrata svađale u ostavi i da svojoj ćerki, po izlasku iz vile, nije ostavila stvari.

"Cela priča je smešna, posebno to slušanje iz ostave, mi smo 24 sata nosili bubice. Jedino je bila svađa između mene i Aleksandre za cipele koje je ona bacala po kući što sam joj i zamerila. Razlog njenog ulaska je da zaradi neki dinar da bi vratila dugove, a to koga je molila po splavovima da radi i šta je nudila, i to možemo lako dokazati. Ja imam stalni posao u Švedskoj, imam gde da živim i baš mi je lepo. Čula sma da je Daki izjavio da sam ovde na socijali i da ne radim noćnu, a to mogu za dva minuta da dokažem, to je smešno. A nek razmisli ko je na socijali jer je on dobio otkaz pre nekih 20 dana jer ne poštuje poslodavce i novac. Jelenu pozdravlja Švedska koju može da gleda samo na prospektima i razglednicima. Pošto ona navodi Dakija, meša ga u priču preko njega ću sve dokazati, a to joj neće prijati. Bolje da se izvini javno", odgovorila je Pantovićka.

Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track