KUM ODAO TOMINU TAJNU: Zoran Kalezić otkrio detalje provoda pred suprugom legendarnog pevača!
Foto: Printscreen, Dragan Kadić

Dugo čuvano

KUM ODAO TOMINU TAJNU: Zoran Kalezić otkrio detalje provoda pred suprugom legendarnog pevača!

Stars -

Na konferenciji povodom koncerta u čast pokojne legende Tome Zdravkovića, njegov kum Zoran Kalezić otkrio je njihovu dugo čuvanu tajnu.

Iako je pored njega sedela Zdravkovićeva supruga Gordana, on je ispričao kako je Toma hteo da je prevari sa dve Afroamerikanke.

"Toma je voleo žene. Mnogo. Sećam se da smo sedeli u kafani u sitne sate, a on je spazio dve devojke, Afroamerikanke. Kažem ja njemu: “Ajmo, Tomo, da spavamo”, ali on neće. Priđe on njima i one ga odbiju, a on im kaže: “Kad niste za Tomu Zdravkovića, niste ni za šta”. Eto, takav je bio i izvinjavam se što to pričam pred njegovom ženom" bez zadrške je otkrio Kalezić i objasnio da će nastup svih kolega u Tominu čast biti poseban.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"To neće biti običan koncert, već muzičko hodočašće jednom od najvećih umetnika svih vremena na ovim prostorima. Čast mi je što sam ga poznavao i što sam sada deo ovakvog događaja. Biće ovo jedinstvena prilika da se na jednom mestu čuju svi najveći hitovi Tome Zdravkovića, a veliko je pitanje da li će se ikada više na jednom mestu okupiti ovoliki broj umetnika koji pevaju u čast jedne takve legende", rekao je Tomin kum, pored koga će zapevati i Saša Matić, Dragan Kojić Keba, Aca Lukas, Ivan iz “Legendi”, Bora Čorba, Marinko Rokvić, Mile Kitić, Marija Šerifović, Nikola Rokvić i mnogi drugi.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Među njima je i Lepa Lukić:

"Jao, koliko smo mi harali! Toma, Zoran Kalezić i ja smo se najviše družili i najbolje se slagali. Ma mi nismo mogli jedno bez drugog. Ne znate vi koja smo mi crna trojka bili, a zabavljali smo se, malo smo se kartali. Šta je život bez kartanja", sa osmehom i u svom maniru prisetila se Lepa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track