KURIR S BARBOM: Vlado, pivo mi daj!
Foto: Damir Dervišagić

Tropski bar

KURIR S BARBOM: Vlado, pivo mi daj!

Stars -

Dobru kondiciju popularni kantautor održava konzumiranjem soka od ječma

Vlado Georgiev je jednostavno bog u svom Herceg Novom. Ne samo što Novljani jedva čekaju da njihov Vlado dođe u svoj rodni grad nego kad pravi tradicionalne letnje koncerte, svi pohrle na Kanli kulu, pa Barba ladno može da drži i deset nastupa zaredom, a ne samo dva, i svi bi bili rasprodati.

A dobru kondiciju popularni kantautor održava konzumiranjem hladnog piva, jer leto je!Ekipa Kurira prekjuče je ekskluzivno prisustvovala tonskoj probi prvog Vladovog koncerta. Georgiev je došao pravo iz nekog tropskog bara iz kog je poneo pivo, a sve u papučama, bermudama i s torbicom na ramenu.- Da li sve štima? E, ima da štima. Jao, ludnica! Ma nema šta, to je to - zaključio je zadovoljno na kraju probe, a potom otišao kući da se presvuče.

Bela košulja, farmerke i starke zamenili su popodnevni stajling. Dočekan je ovacijama, a publici se obratio u svom stilu.- Koliko vidim, imate svi šta da pijete. Mersi boku, dankešen, spasiba, ma hvala! - poručio im je Georgiev, a publika mu je otpozdravila toplim aplauzom.

Tonska proba... Georgiev je održao dva koncerta u rodnom gradu
Tonska proba... Georgiev je održao dva koncerta u rodnom gradu

Na nastupu se provodila Mirka Forcan sa suprugom, a bio je tu i Igor Lazić Nigor, koji se Vladu pridružio na bini kao specijalni gost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track