(KURIR TV) Aca Lukas zapalio Spens!
Foto: Slađana Stojanović

Koncert u Novom Sadu

(KURIR TV) Aca Lukas zapalio Spens!

Stars -
Svi su pevali uglas, a Aca je nastavio da niže „Bajpas“, „Istina je da te lažem“, „Pesma od bola“, „Nisam preživeo“, „Rođendan“...

NOVI SAD - Spektakularnim koncertom u Spensu u Novom Sadu Aca Lukas je obradovao brojnu vernu publiku, ali sa zakašnjenjem od 45 minuta.Pevač je stvorio urnebesnu atmosferu čim se pojavio na bini zajedno s Folk haus bendom, a publika, koja je već bila u transu, zajedno s njim zapevala je hit „Ne zanosim se ja“.- Dobro veče, Novi Sade! Jesmo li dobro večeras? Dobro došli, a oni što nisu verovatno ih je magla sprečila - rekao je Lukas.Svi su pevali uglas, a Aca je nastavio da niže „Bajpas“, „Istina je da te lažem“, „Pesma od bola“, „Nisam preživeo“, „Rođendan“..., a kad je na red došla „Lična karta“, nastao je pravi haos!Inače, samo tri dana ranije Aca je zapalio Arenu, održavši koncert upravo na svoj rođendan, ali ništa manje nije pružio ni Novosađanima, koji su mu u znak zahvalnosti uzvratili neprestanim pevanjem, paljenjem mobilnih telefona. A i on je, kao što je i obećao pred koncert, održao nezaboravan provod i najveću žurku na Balkanu.

- Uvek se radujem druženju s Novosađanima. Opšte je poznato da ja volim da pevam pred novosadskom publikom - rekao je Aca.

Na koncertu su bile i mnoge poznate ličnosti. Kao specijalni gost pojavio se Peđa Medenica, s kojim je publika zapevala „Dođi mi u san“.

(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track