(KURIR TV) ANA KOKIĆ PORUČILA OCU S KOJIM GODINAMA NE PRIČA: Tata, pokucaj ti prvi na moja vrata!
Foto: Zorana Jevtić

Pevačica čeka da joj se otac javi

(KURIR TV) ANA KOKIĆ PORUČILA OCU S KOJIM GODINAMA NE PRIČA: Tata, pokucaj ti prvi na moja vrata!

Stars -

Vreme leči sve: Pevačica je sa osmehom pročitala ispovest svog oca u Kuriru i bez ikakvog dvoumljenja pozvala ga da dođe kod nje i njene dece, koju nikada nije upoznao

Ana Kokić je spremna da posle 17 godina izgladi odnose sa ocem Stevanom, s kojim ne priča otkako se razveo od njene majke, ali smatra da on mora da napravi prvi korak.To je Ana juče rekla za Kurir, koji ju je čekao ispred porodične kuće na Banovom brdu, baš na dan izlaska ekskluzivne ispovesti njenog oca Stevana Kokića, koji je za naše novine priznao da je pogrešio, da mu je teško što ne priča sa starijom ćerkom i zamolio za oproštaj.Najbolje namerePevačica je iz kuće izašla oko pola dva posle podne, kad je stariju ćerku Ninu vodila u školu. Odmah smo joj prišli i na početku razgovora upitali da li je pročitala ispovest svog oca.- Da, pročitala sam tekst - kratko je rekla Ana sa osmehom na licu, koji nam je bio dovoljan znak da su je reči roditelja prijatno iznenadile.

Zato smo je upitali da li postoji mogućnost da se pomiri sa Stevanom.- Mom ocu nikada nije bilo zabranjeno da dođe. Nismo ni prva ni poslednja familija koja ima neki problem, ali naše porodične probleme ćemo rešavati u okviru porodice. Hvala vam što ste došli, znam da imate najbolju nameru - rekla nam je Ana i povela Ninu ka školi.Pevačica je samo jednom, i to na početku svoje muzičke karijere, rekla da nije u dobrim odnosima s ocem.

Bilo je teško- Kad nas je napustio, nisam mogla da shvatim ozbiljnost majčinog i njegovog razlaza. Oni su se sudski razveli 1999. godine, u vreme bombardovanja. U početku smo se viđali, pa se to proredilo. Kada sam shvatila da se s ocem uvek viđam na svoju inicijativu, rešila sam da više ne insistiram na tome. Bilo mi je teško, ali... Godinama ga nisam videla. Teško mi je i sada, ali mi je u samom početku bilo mnogo teže - ispričala je pevačica pre desetak godina i dodala da je u tom periodu morala mnogo da radi kako bi pomogla majci i sestri.

Stevan KokićNADAM SE ANINOM OPROŠTAJUStevan Kokić kaže da mu se ćerka Ana tokom jučerašnjeg dana nije javila, ali se nada da će se njihov porodični problem uskoro rešiti.- Sad smo još uvek pod emocijama. Ana mi se još nije javila, ali neka se malo slegne situacija. Nadam se najboljem - rekao je Kokić- Za mene niko ne može da kaže lošu reč jer sam ja samo sebi napravio problem. Platio sam svoju grešku, ali smatram da svako zaslužuje da se čuje i njegova strana priče - dodao je Stevan i još jednom ponovio da se nada susretu s ćerkom.

Anin ujak TrajkoŽELIM DA SE ANA POMIRI S OCEM, DOBAR JE ONTrajko Dimić, ujak pevačice Ane Kokić, imao samo reči hvale za bivšeg zeta Stevana i kazao je da bi voleo da se pomiri s njegovom sestričinom.- Moja porodica i ja želimo da se taj porodični problem reši, ali ne petljamo se u tuđe stvari. Stevo je dobar čovek, ali eto situacija je bila takva... U ovoj kući smo živeli složno, nikad s njim nismo imali problem. Moja sestra se sa Stevom razišla zbog kocke, dešavalo se da nije dolazio kući po nekoliko dana. Posle razvoda vratila je prezime Dimić. Lepo je to što je Stevo rekao za Kurir i nadam se da će se to rešiti. Voleo bih da ga vidim - izjavio je Anin ujak za Kurir.

EKSKLUZIVNO! ISPOVEST OCA ANE KOKIĆ S KOJIM NE RAZGOVARA 17 GODINA: Ovo je njegova strana priče!

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track