Điha 011

(KURIR TV) JAHAČICE DEVEDESETIH: Goca Tržan i Ivana Peters ugalopirale na nastup

Stars -

Tapovci se ponovo okupili na mini-koncertu, a pevačice pokušale da ožive mladost i ulete u klub na konjima. I dok se Goca popela na keca, Ivana se dobro pomučila, a i konjušar, koji se jedva izborio s njom

„Vrati mi, vrati bundu“ pevala je devedesetih grupa Tap 011. U utorak veče originalna postava benda gostovala je u jednom klubu u centru Beograda, a gostima su priredili pravi spektakl!

Ženske članice benda Goca Tržan i Ivana Peters evocirale su scenu iz spota za „Bundu“: ko se ne seća, one u videu za svoj prvi hit jašu na konjima, u bundama, i baš tako su, na konjima, ušle u klub. Ne znamo kako je jahanje izgledalo tih 90-ih, ali u utorak veče Ivani baš i nije polazilo ni za rukom ni za nogom penjanje na konja!

Dok se Goca popela na keca, Ivana nije mogla ni sama ni s konjušarom. Najpre ju je uhvatio oko struka, pa za butkice. Gore-dole, povuci-potegni, ali ona nikako da sedne u sedlo! Čovek se sav preznojio dok ju je podigao.- Uh, konačno! Divan je osećaj. Lepo je jahati, ali ne preporučujem po zimi - rekla nam je Ivana.

Pevačice su brže sišle s konja nego što su se na njih popele. Uletele su u klub, a tamo su ih čekale kolege iz benda Pera, Đole i Milan, Tapovci su se popeli na binu i zgrabili mikrofone. A konji su otišli u štalu. Njima nije bilo do pesme!

I dalje ih žele... Tap 011 ponovo na okupu
I dalje ih žele... Tap 011 ponovo na okupu

Goca kasnilaPORAĐALA MAČKUNastup grupe Tap 011 kasnio je pola sata zbog toga što je Goca Tržan čekala da joj se omaci mačka!Pevačica svoju ljubimicu nije želela da ostavi da se sama muči, nego je sve vreme bila uz nju. Tek kad su mačići došli na svet, Goca je mogla da se sredi i krene na posao.- Mislila sam da će se mačka ranije omaciti. Malo sam kasnila, ali sam zato dobila dva preslatka mačeta - kazala je Goca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track