Paparaco

(KURIR TV) NIKOLIĆKA SE U BUDVI ODVALILA OD ALKOHOLA: Pijana ne zna za sebe!

Stars -

Celo veče cepala votku i vino, cigaretu nije gasila, pod gasom vikala na konobare... Brat joj je pomogao da se dovuče u hotel

Ana Nikolić istripovala se da je mnogo bitna - bahato se ponaša gde god stigne. Pevačica preksinoć nije nastupala na Crnogorskom primorju, pa je iskoristila slobodno veče da s bratom Markom ode u noćni provod u Budvi.

Čim je ušla u klub, stavila je naočare za sunce iako je bio mrak. Jer, tako to rade zvezde! Ana već neko vreme tvrdi da ne pije, ali je te noći napravila izuzetak. Počela je s votkom, a zaustavila se na vinu. Cepala je čašu za čašom i vrlo brzo je bilo jasno da ju je uhvatio alkohol.

Od nje se nije odvajao jedan momak, pa su mnogi pomislili da je to njen dečko Rasta. Međutim, ispostavilo se da je to mladić koji samo ima istu frizuru kao poznati reper.

Kad su noge počele da je izdaju, Ana je napustila klub, iako je tek prošla ponoć. Do kola su je za ruke držali brat i prijatelj. U hotelu ju je dočekao ostatak ekipe Kurira, koju ona nije ni primetila, pa je s prijateljima razvezla jezik:- Sve vreme sam samo ja đuskala, ovi ljudi su toliko dosadni da sam morala da ih držim na nogama. Ništa bez Ane!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track