Zapalila masu

(KURIR TV) OVO NE MOŽE SVAKO: Dragana Mirković napravila neviđeni spektakl u Sofiji

Stars -

Dragana Mirković je u subotu u Areni Amec u Sofiji, održala koncert za pamćenje, a po komentarima publike iz Bugarske, ovo je za njih neprevaziđen i do sada neviđen koncert na njihovim prostorima.

Kao predgrupa Dragani, nastupila je popularna grupa "Ministarke" gde se frontmenka ovog benda, Edita Aradinović, u više navrata zahvalila Dragani što im je izašla u susret i ukazala poverenje da pevaju u Bugarskoj na koncertu tako velike zvezde, da im to kao grupi puno znači i Dragani se zahvalila rečima:

"Hvala našoj najvećoj zvezdi, Dragani Mirković"!

Na prve taktove jako poznatog uvodnog intro dela, usledili su gromoglasan aplauz i ovacije, a Dragana Mirković se pojavila na bini u kočijama iz Viminacijuma i započela koncert pesmom "Umirem majko".

Posle prve pesme, pozdravila je publiku i nastavila da niže hit za hitom. Pred kraj prvog bloka, na bini joj se pridružio kolega Danijel Đokić, sa kojim je otpevala duetsku pesmu "Život moj".

Sjajan koncert, vrhunska produkcija, scenski nastup, plesači, samo su neki od pokazatelja da je Dragana mislila bukvalno na svaki detalj i ništa nije prepustila slučaju. Osim starih i dobro poznatih hitovam publika je više puta tražila da čuje i dva nova: "Lepi moj" i "Zašto me tražiš", a Dragana im je naravno izašla u susret.

Na koncertu je bio i Draganin fan klub sa ogromnim transparentom i Draganinim likom u srcu, na kome je pisalo:

"Ni nebo nam nije granica kad je u pitanju naša kraljica. Pratimo te mi u stopu kroz Srbiju i Evropu".

Sve je prštalo od emocija, pravili su se selfiji, stavljanja plišanih igračka i buketa cveća na binu, ali kako je vreme prolazilo, posle 4 sata trajanja, došlo je vreme da se Dragana pozdravi s publikom, što je uz pozdrav i pesmu "Zajdi, zajdi" i učinila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track