(KURIR TV) SLOBODAN PAVLOVIĆ IZAZAZIVA KRISTIJANA Jajaro prodao bi majku! Dolazim u Beograd po novac
Foto: Dragan Kadić, Youtube

Poziva ga na susret

(KURIR TV) SLOBODAN PAVLOVIĆ IZAZAZIVA KRISTIJANA Jajaro prodao bi majku! Dolazim u Beograd po novac

Stars -
Kristijan Golubović je u panici jer njegov bivši prijatelj Slobodan Pavlović Muki traži da mu vrati dug od 14.000 evra. Slobodan dolazi u Beograd kako bi naplatio svoj dug, a bivšeg farmera je javno pozvao na susret.

Odmah po izlasku iz zatvora u decembru 2013. Golubović je otišao kod Pavlovića i tražio mu pozajmicu od 14.000 evra, tvrdeći da je švorc. Dogovor je bio da Kristijan vrati pare kad stane na noge, ali on je ubrzo zaboravio na taj dug, a starom prijatelju više se nije javljao na telefon. Slobodan je nedavno izjavio da mu je ugrožena bezbednost, kao i bezbednost njegove porodice jer dobija pretnje od Kristijana i njegovih ljudi. Kako bi dobio svoj novac, Pavlović dolazi u Beograd gde planira da se nađe sa Golubovićem, a tvrdi da nema nameru da ga povredi kako je Kristijan navodno pričao.

"Kako može da kaže za svog prijatela da sam psihopata, da sam spreman da ga udarim? Kad smo zajedno sedeli jeli, pili... Nema potrebe da ima obezbeđenje. Nek kaže "dao mi je dečko pare, nemama sad da mu vratim". Prisilio si Staniju da ti da pare. Ti si jedna obična jajara, prodao bi svoju rođenu majku za pare", rekao je Slobodan i naveo kako je Kristijan na "Farmi" glumeo Robin Huda i štitio Staniju, a da se sve promenilo sve kada je izašao. Pavlović priča kako i dalje dobija pretnje ali da nema nameru da odustane.

"Ja se nikog ne bojim, dobijam konstatne pretnje. Ja ću doću u Beograd, pozivam te da se sretnemo može i na televiziji, bilo gde, pozivam te da dođeš", rekao je Slobodan Pavlović Muki, što možete videti u videu snimku:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track