Mir Božji

(KURIR TV) SUZANA PERIĆ: Predivno je pokloniti krstić za Božić! Pojurila sam jutros da kupim ćerki!

Stars -

Modna kreatorka Suzana Perić ne krije koliko se obradovila poklonu dnevnog lista Kurir - krstiću koji je osveštan u kripti Hrama Svetog Save. Suzana se raduje Božiću koji će proslaviti sa ćerkom Tifani na Kopaoniku, a jutirs je pojurila do prve trafike kako bi sebi i ćerki nabavila dva krstića.

"Jutros sam pojurila po dva Kurira, pošto je moja Tifani jako želela da ima krstić. Nadam se da će mi doneti reću za ovu godinu. Mislim da je ovo predivna akcija što je Kurir uradio da je svaki krstić osveštan. Ovom prilikom čestitam Božić svim čitaocima Kurira i svim pravoslavnim vernicima", rekla je kreatorka.

Ona je priznala da se bila unervozila kads je shvatila da je današnji broj Kurir raspordat na Kopaoniku, ali bila je uporna pa je ipak uspela da pronađe dva primerka.

Kurir, najuticajniji dnevni list na Balkanu, uoči Badnjeg dana, danas poklanja krstić osveštan u kripti Hrama Svetog Save, najveće pravoslavne bogomolje na svetu, uz blagoslov vladike Arsenija.

Već sutra, u našem dvobroju na 64 strane, kojim ćemo obeležiti rođenje Hristovo, Kurir će vam darivati ikonu Majke Božje iz Vitlejema, jednu od najređih i najcenjenijih u Srbiji, takođe osveštanu u najvećoj pravoslavnoj bogomolji, Hramu Svetog Save.

Neka vam je blagoslovena 2017. godina!

(M.D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track