(KURIR TV) TEŠKA NESREĆA NA ISTOM MESTU Ceca je pre 3 godine spasavala ljude iz SMRSKANOG AUTOMOBILA
Foto: Damir Dervisagic

Odreagovala ljudski

(KURIR TV) TEŠKA NESREĆA NA ISTOM MESTU Ceca je pre 3 godine spasavala ljude iz SMRSKANOG AUTOMOBILA

Stars -

Snežne padavine napravile su haos u Ljutice Bogdana, ispred kuće folk dive Svetlane Cece Ražnatović, kada je autobus privatnog prevoznika udario je u njenu kuću.

Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u Cecinu vilu. Ipak, ovo nije prvi put da se dešava nesreća u blizini Cecine kuće.

Naime, pre tri godine, ispred kuće popularne pevačice desila se slična situacija. Pre tri godine, Svetlana Ceca Ražnatović prva je pritekla u pomoć povređenima u nesreći koja se dogodila nedaleko od njene vile u Ljutice Bogdana, kod stadiona Crvene zvezde.

Udarac je bio toliko silovit da ga je iz kuće čula i Ceca koja je posle pozivanja hitne i sama pritekla u pomoć povređenima u automobilu.

EKSKLUZIVNO CECA POSLE NESREĆE: Sedeli smo kod kuće, odjednom su počeli zidovi da se tresu!

"Na moj poziv Hitna pomoć i policija odmah su se odazvali. Došli su i vatrogasci. Sve se dogodilo u nekoliko minuta. Ne smatram to, kako vi kažete nikakvim podvigom, samo sam odreagovala ljudski", rekla je Ceca tada za Story.rs.

Ona je i pomagala u akciji spasavanja mladića koji su nakon vađenja iz okvira smrskanog četvorotčkaša, prevezeni u Urgentni centar. Potresena pevačica celu noć nije mogli da zaspi, iako je već danas čeka let za Cirih gde večeras ima koncert.

Pogledajte kako se autobus zakucao u Cecinu kuću:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track