LEZBO-AKCIJA U PAROVIMA: Ružica i Matora imale seks u tuš-kabini
Foto: Dragana Udovicic

Otkrivamo

LEZBO-AKCIJA U PAROVIMA: Ružica i Matora imale seks u tuš-kabini

Stars -
Dohvatile se Veljkovićeva i Tomićeva napile su se na jednoj zabavi, posle čega su se zatvorile u kupatilo i vodile ljubav

Ružica Veljković nije imala seks samo sa Filipom Đukićem u „Parovima“, već je to uradila i s najboljom drugaricom Jovanom Tomić Matorom. Njihova lezbo-akcija dogodila se pre nego što se Ružica smuvala s manekenom, saznaje Kurir.Kako tvrdi naš izvor, njih dve su se dohvatile u tuš-kabini posle jedne žurke na kojoj su se obe napile. Pošto tamo nema kamera, mislile su da su sigurne i da se za njihov seks neće saznati, ali pošto su bile ozvučene, sve se čulo. Međutim, taj snimak nikad nije objavljen, dok je zvučni zapis Macinog i Gastozovog seksa pušten u etar.- Matora i Ružica su ispred kabine okačile bubice o kvaku, nakon čega su imale seks - tvrdi naš izvor.Inače, Ružica je već imala lezbo iskustvo s Tijanom Ajfon, dok Matora negira da je naklonjena istom polu. Pozvali smo Aleksandra Veljkovića, Ružičinog oca, kog lezbo-seks njegove ćerke i Matore nije iznenadio:- Ružica odlično zna šta radi. Tamo su okolnosti drugačije. Nemam ništa protiv da se radi sve ono što je u granicama normale. Moja ćerka kao i ostali takmičari narodu su pružili šou, a u nekim trenucima je i njima potrebno da se opuste i probaju ono što im se čini zanimljivo.S druge strane, Ana Tomić, Matorina majka, nije bila raspoložena da priča.- Neka sve ide kako ide. Gledam ćerku, ali meni je najbolje kad ništa ne znam i ne komentarišem. Hvala vama što ste pozvali - poručila je Tomićeva.

Negira da voli žene... Matora
Negira da voli žene... Matora

TIJANA I NATAŠA IZVREĐALE POŽGAJATijana Ajfon i Nataša Šavija ogovarale su Aleksandra Požgaja. Starlete su za političara rekle da je folirant, koji se predstavlja kao lovator a da zapravo nema pas za šta da ga ujede.- On je napravio sliku o sebi kao da je neki bivši političar, luksuz, ovo, ono, a on zapravo nema ništa. On je pi.kin dim. Taj nema platu ni 1.000 evra - rekla je Šavija, a onda je Tijana nastavila:- Pita me on ko mi je poklonio onaj sat. Uzme i gleda moj zlatni ruž. To su, bre, kompleksi. Ja ga pitam: „Je l‘ poznaješ tog i tog?“ On kao odgovara: „Ne.“Dečko, možeš da mi se popi.aš! - rekla je starleta.

Na pijaciMIMI ORO KUPILA MACI GAJBU KRASTAVACAMimi Oro juče je bila na Kvantašu, gde je prodavala kupus, krompir i šargarepu. Ovaj posao joj nije teško pao jer je svojevremeno i sama radila na pijaci. Starleta je svojim provokativnim izgledom mamila uzdahe brojnih kupaca, a pošto se pokazala kao odličan prodavac, dobro je zaradila. Ona je od tih para svojoj ljutoj suparnici Maci Diskreciji kupila celu gajbicu krastavaca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track