LEPA BRENA NA ŽURKI STORY: 5 stvari kojima je pokazala zašto je jedna od najvećih zvezda na Balkanu!
Foto: Marko Poplašen

TAKO TO RADI PRAVA DIVA

LEPA BRENA NA ŽURKI STORY: 5 stvari kojima je pokazala zašto je jedna od najvećih zvezda na Balkanu!

Stars -

Jedna od najvećih jugoslovenskih muzičkih legendi uveličala je proslavu 11. rođendana našeg magazina svojim prisustvom, stilom i glasom.

O kolikoj je zvezdi reč možda najbolje govori činjenica da se pometnja javila kako među novinarima tako i među slavnima kada su vesti o dolasku Lepe Brene počele da se šire hotelom "Metropol", u kojem je u utorak održana najglamuroznija žurka u Srbiji, piše Story (http://www.story.rs/).Od prvog trenutka kada se našla na crvenom tepihu pa do samog kraja proslave, čuvena pevačica nam je iznova i iznova pokazivala zbog čega spada u najpoštovanije i najvoljenije muzičke zvezde na prostorija bivše Jugoslavije, a ovo su samo neki od razloga zbog kojih je Lepa Brena bila glavna zvezda žurke Story Celebrities Only.

Stil

Profesionalnost
Pristupačnost
Koncert iznenađenja
Osmeh
Story Buduće mame u glamuroznom izdanju: Najpoznatije srpske trudnice blistale na crvenom tepihu žurke o kojoj priča ceo Balkan (FOTO) 10 poznatih dama koje su stilom privukle najviše pažnje na žurki godine (FOTO, ANKETA) Nikolija lepša nego ikad: Još jedna novopečena mama prvi put nakon rođenja deteta na žurki Story Celebrities Party! (FOTO) Nataša Bekvalac otvorila dušu na žurki magazina Story: Ja sam navikla na osude, očekivala sam negativne kritike (VIDEO) Od modne blogerke ništa manje nismo ni očekivali: Zorannah na crvenom tepihu žurke magazina Story - čista petica! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track