LEPA BRENA NAKON PADA: Na lekovima sam do daljeg, moram da odmaram!
Foto: Instagram

Ne mora da se operiše

LEPA BRENA NAKON PADA: Na lekovima sam do daljeg, moram da odmaram!

Stars -
Došli smo u Beograd, snimila sam ruku i lekar me obradovao rekavši da ne mora operacija i da ću ovaj put proći samo sa gipsom, rekla je pevačica

Lepa Brena je pala niz stepenice i polomila lakat, ali se oseća dobro i drago joj je što neće morati da ide na operaciju.

Dok je boravila na Zlatiboru i pripremala se za nadolazeće nastupe, imala je nezgodu i opet se povredila. Iz Užica je krenula put Beograda, gde će biti operisana. Takođe, otkazani su koncerti u Živinicama i Travniku.

"U trenutku dok sam silazila niz stepenice u apartmanu u jednoj ruci sam nosila tašnu i šoljicu za kafu. Pred kraj stepenica sam poletela i naočigled mojih spasla i tašnu i šoljicu. Čim sam osetila da ne mogu da pomeram lakat, shvatila sam šta se dešava. Da se ponavlja situacija od letos. Došli smo u Beograd, snimila sam ruku i lekar me obradovao rekavši da ne mora operacija i da ću ovaj put proći samo sa gipsom. Žao mi je što se sve dešava pred nastupe i što neću moći da se družim s fanovima u Živinicama i Travniku. Sada sam na lekovima i do daljeg, odmaram," rekla je pevačica.

Foto Tviter
Foto Tviter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track