LEPA BRENA NE ŠTEDI: Od Dragane Mirković kupuje auto od 150.000 evra!
Foto: Damir Dervišagić. Dragana Udovičić, Ps

Rešila da se časti

LEPA BRENA NE ŠTEDI: Od Dragane Mirković kupuje auto od 150.000 evra!

Stars -

Lepa Brena je rešila da sebe časti novim autom "majbahom S500", a platila ga je oko 150.000 evra.

Brena je rešila da automobil pazari od koleginice Dragane Mirković, i to na lizing, jer su ovi automobili među najskupljima na svetu.

"Brena je želela novi auto, a kad god bi se videla sa Draganom i Tonijem, govorila im je da joj treba baš takav auto kao što je "majbah" koji oni voze. Iskoristila je mogućnost da kupi vrednu stvar na što praktičniji način. Brena je uvek bila pametna poslovna žena", kaže izvorblizak i Dragani Mirković i Lepoj Breni.

Brena je želela neku elegantniju verziju automobila jer je često vozila džipove. Sada je sela u "opasni" "majbah S500".

Toni Bijelić, suprug Dragane Mirković, kao što je već poznato, veliki je zaljubljenik u luksuzne automobile. On je ovlašćeni diler za prodaju "majbaha".

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

On i njegova supruga Dragana su istinski ljubitelji ovog četvorotočkaša. U jednom takvom autu su prošle godine imalisaobraćajnu nesreću, ali zahvaljujući kvalitetu vozila, Toni i Dragana nisu bili ozbiljnije povređeni.

Maksimalna brzina automobila Majbah elektronski je ograničena na 275 km/h, za fenomenalni enterijer koriste se samo najfiniji materijali i koža, a moguće je ugraditi nivozaštite B6/B7 radi potpune sigurnosti.

Jedina mana automobila je rok isporuke zato što se pravi isključivo po narudžbi.

Cena automobila može biti i do jednog miliona evra.

I pored svega toga, po rečima Dragane Mirković, oni imaju porudžbine iz Dubaija i Amerike i od mnogih poznatih ličnosti poput Selin Dion i Džej Zija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track