LEPA BRENA O PORODIČNOM NASILJU: Bobi bih odsekla ruku kad bi me udario!
Foto: Dragan Kadić

Intervju

LEPA BRENA O PORODIČNOM NASILJU: Bobi bih odsekla ruku kad bi me udario!

Stars -

Moji muškarci ne podnose nasilje ni u filmovima i na to sam ponosna. Žene koje trpe teror treba o tome da progovore, mi treba da budemo jedinstvene i da podržimo jedna drugu

Lepa Brena kaže da je imala sreće da se uda za muškarca koji je pazi i mazi.Pevačica, koja će 7. decembra proslaviti 25 godina braka sa Bobom Živojinovićem, prvi put iskreno govori o ljubomori, neverstvu i zlostavljanju.Nasilje nad ženama je uvek aktuelna tema u našoj zemlji, zato moram konkretno da vas pitam da li je Boba nekad podigao ruku na vas?- Boba je moj zaštitnik. Celog života sam bila okružena ljubavlju, nežnošću i pažnjom. Žene kao ja, koje su lideri u poslu, ne mogu da budu s muškarcima koji vitlaju pištoljima i koji imaju jake mišiće.Niste mi odgovorili na pitanje. Da li ste bili žrtva nasilja?- Ako je neko dizao ruku u mojoj porodici, onda sam tu ruku dizala ja. Da muškarac digne ruku na mene, ja bih mu je odsekla.Hoćete li podržati Kurirovu akciju „Stop nasilju“?- Naravno! Na mene uvek možete da računate. Ne trpim nikakvo nasilje, a moji muškarci ne podnose nasilje ni u filmovima. Teško im je to da gledaju. Ponosna sam na to! Žene koje trpe teror treba o tome da progovore. Mi žene treba da budemo jedinstvene, da podržimo jedna drugu i da sprečimo nasilje, pedofiliju, nasilje nad starijim ljudima.

Stefan sa devojkom Doroteom
Stefan sa devojkom Doroteom

Jeste li svesni da žene i dan-danas lude za vašim suprugom?

- On je čovek koji ne voli ništa što je prosečno, a ni jednostavno. Zato je i odabrao mene. Iskreno, drago mi je što žene lude za njim. To je velika stvar i veliko uživanje za njega.Da li ste Bobu nekad uhvatili da se dopisuje s drugim ženama?- Nikad me nije opterećivao tim stvarima. Jer, on zna da se tako nešto dešava i meni. Muškarci mi pišu, pa što da ne, verovatno pišu i žene njemu. Najlakše je nešto upropastiti i uništiti zbog nekakve avanture ili afere. Veliki je uspeh sačuvati muškarca pored sebe.Da li vas obuzme ljubomora?- Nisam ljubomorna. Verujem u sebe. Uskraćivanje slobode bi bilo pogubno za naš brak. Puno toga smo naučili u zajednici. Na prvom mestu treba da vam bude lični integritet, dostojanstvo, jer sve ono što se radi sa strane prođe.Muškarci vas i dalje žele. Kako im vi odolevate?- Divno je kad žena zna da se nekome sviđa, ali meni niko to nije rekao. Iza sebe nemam mrlje, a odolevam tako što me ne interesuje niko osim mog muža.
Filip i Aleksandra
Filip i Aleksandra

Svekrva za primerODLIČNO SE SLAŽEM SA SNAJKAMA!Da li vas se plaše snajke?- Ja ću se truditi da s njima gradim odnos na pametan i diplomatski način. Živimo u 21. veku, primitivan odnos između svekrve i snaje ili među ljudima jako je loš. Naravno, treba da se poštuje onaj ko je stariji. U mojoj kući se sve zna. Red, poštovanje i disciplina uvek postoje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track