LEPA BRENA PROGOVORILA: Evo zašto sam u dobrim odnosima sa Bobinom bivšom ženom!
Foto: Dragan Kadić

Otkrila

LEPA BRENA PROGOVORILA: Evo zašto sam u dobrim odnosima sa Bobinom bivšom ženom!

Stars -

Boba Živojinović, suprug Lepe Brene, iza sebe ima još jedan brak ali između bivše i sadašnje supruge nema nikakve ljubomore, čak se i slažu odlično.

Iako je mnogima neobično da se svi slažu kao jedna velika porodica, pevačica ne misli tako. Ona kaže da je oduvek bila u dobrim odnosima sa porodicom Nakić.

"Filip ima više od 30 godina, smatram da je najveći primitivizam na ovom svetu da ne budem u dobrim odnosima sa majkom deteta koje voli svoju majku. To je vrsta malograđanštine i bilo bi ružno za ženu koja ima svoju porodicu, decu, muža. Filipova sreća i njegova psihička stabilnost za mene su oduvek imperativ i učinila bih sve da on na život gleda normalnim očima, bez strahova", rekla je Lepa Brena.

Porodica Živojinović i Nakić na okupu... Foto: Printskrin
Porodica Živojinović i Nakić na okupu... Foto: Printskrin

Lepa Brena je nakon odnosa u porodici progovorila i o vaspitanju svojih sinova. Kako kaže, nekada nije bilo lako ali uz ljubav i razumevanje su mnogo toga uspeli.

"Pa šta da radim, rodila sam ih i moram da ih gajim (smeh). Pričamo o svemu i o manje lepim stvarima i nisu uvek raspoloženi da to čuju ali su veoma pristojni momci i znam da su na dobrom putu da žive samostalno i potekli su iz jedne porodice u kojoj se radi i u kojoj ima puno ljubavi i razumevanja", zaključila je pevačica.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track