LEPA BRENA ZA KURIR: Nije smak sveta ako sam slomila ruku!
Foto: Dragan Kadic

Intervju: Pevačica posle svake nevolje postaje jača

LEPA BRENA ZA KURIR: Nije smak sveta ako sam slomila ruku!

Stars -
Kao i svake godine, i ovog januara idem na Tajland, a poslu ću se vratiti kad se potpuno oporavim. Sada mi je prioritet da se dobro odmorim

Lepa Brena, kojoj je 2015. godina počela malerozno, padom na Zlatiboru i ponovnim prelomom desne ruke, ne želi da razmišlja negativno niti da padne pod uticaj glasina da joj je bačena crna magija. Naročito ne želi da se bavi pričama da joj je to uradila neka koleginica.Folk zvezda nastoji da se što pre oporavi i otputuje s porodicom na unapred isplaniran i sada već tradicionalan odmor na jednoj od najatraktivnijih destinaciju na svetu - na Tajlandu, gde će se prepustiti tretmanu detoksikacije organizma.- Imamo u planu Tajland, kao i svake godine u ovo doba. To je postala naša tradicija. Prija mi klima na Tajlandu, osećaj bezbrižnosti i mogućnost resetovanja. Pogasimo telefone, zatvorimo laptop, ponesemo samo foto-aparat i lagano... Dan počinje čajem, jede se zdrava hrana i posle nekoliko dana osetite se kao preporođeni.

Podrška... Brena sa sinom Viktorom
Podrška... Brena sa sinom Viktorom

Kad ćete skinuti gips?- Redovno idem na kontrole i pridržavam se saveta lekara. Gips ću skinuti kad lekar kaže i o tome ne razmišljam trenutno. Budući da sam sve ovo već jednom prošla prošlog leta u mnogo većem obimu, sada se i te kako dobro snalazim i vladam situacijom!Najviše ste žalili zbog toga što vam se nezgoda dogodila usred sezone nastupa. Planirate li već povratak na scenu?- Nastaviću da nastupam kad se potpuno oporavim. Sada mi je prioritet da se dobro odmorim.Da li ćete ubuduće više paziti na svoje zdravlje?- Oduvek sam bila vrlo odgovorna i disciplinovana prema svom zdravlju. I tako je u svakoj redovnoj, ali i u vanrednoj situaciji (smeh). Nisam neko ko doživi kolaps kad mu se desi nešto neplanirano. Nije smak sveta ako sam slomila ruku! U više navrata sam shvatila koliko sam jaka, tako da ću i iz ovoga izaći još jača!

Maminim stopamaPODRŽAĆU STEFANA DA POSTANE PEVAČ!Nedavno se pojavila informacija da vaš stariji sin hoće u pevače, da li ga podržavate u tome?Stefan je odličan student na Univerzitetu Beri u Majamiju i dobro obrazovanje će mu omogućiti da se bavi zanimanjem koje ga bude interesovalo. Boba i ja ćemo ga podržati u njegovoj želji da se bavi muzikom, ukoliko mu to bude bio prioritet i ukoliko je to ono što ga čini srećnim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track