LEPA LUKIĆ: S Tomom sam se po tri noći kockala!
Foto: Aleksandar Jovanović

Pevačica o pokojnom kolegi

LEPA LUKIĆ: S Tomom sam se po tri noći kockala!

Stars -

Folk legenda Lepa Lukić evocirala je uspomene na pokojnog kolegu Tomu Zdravkovića, s kojim je, osim ljubavi prema muzici, delila i strast prema kocki.

Na jučerašnjoj konferenciji posvećenoj koncertu u Tominu čast, koji će biti održan 28. septembra u Kombank areni, kraljica narodne muzike ispričala je kako je izgledalo njihovo druženje i nasmejala sve kolege.

- Kad smo Toma i ja išli na turneje, umeli smo i po tri noći da ne spavamo i da igramo remi, oboje smo imali tu ljubav prema kartama. Toma je nekad umeo toliko da popije da je preskakao senke misleći da su bare. Bilo nam je prelepo na tim turnejama.

Najnesrećniji je onaj čovek koji ne igra karte, ne znate kako je to lepo. Sve me pundravci iz kuće teraju da idem, a kad uđem u kazino, pundravci spavaju i ne daju mi da idem kući. Ja niti pušim niti pijem, a ne mogu samo da spavam i da jedem, moram neki ventil da imam - iskrena je Lepa.Osim nje na koncertu povodom obeležavanja 25 godina od smrti jedne od najvećih zvezda srpske muzičke scene pevaće i Aca Lukas, Aco Pejović, Šaban Šaulić, Saša Matić, Bora Čorba, Dragan Kojić Keba...K. L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja