LEPA LUKIĆ ZA KURIR: Popoviću su zabili nož pevači kojima je pomogao
Foto: Marina Lopičić, Stefan Jokić

Lepa brani direktora „Granda“

LEPA LUKIĆ ZA KURIR: Popoviću su zabili nož pevači kojima je pomogao

Stars -

Ružno je što mnoge moje kolege pljuju Sašu. On najbolje radi svoj posao i divan je čovek. Hrani psa da te ujede, tako je i s njim

Lepa Lukić, koja na jesen pravi koncert povodom 50 godina karijere, priznaje da joj je bilo teško da se odluči koje će kolege pozvati da gostuju u Sava centru.Iako iza sebe ima mnogo životnog iskustva, tvrdi da bi od Cece Ražnatović mnogi mogli nešto da nauče i da je smatra najpametnijom osobom na estradi. Kao najboljeg u svom poslu Lepa izdvaja Sašu Popovića i čudi se što ga neki pevači ogovaraju.

- Ružno je što moje kolege pljuju Sašu Popovića. On najbolje radi svoj posao i divan je čovek. Hrani psa da te ujede, tako je i s njim, pomogne ljudima, a oni mu zabiju nož u leđa. Znaju kolege svašta da pričaju, ja ih samo podsetim šta je i ko je on.Priča se da ćete biti u žiriju emisije „Nikad nije kasno“?- U prošloj sezoni nisam mogla, ali vrlo rado bih bila deo tog divnog projekta.Da li biste promenili žiri „Zvezda Granda“?- Ma mene to ne zanima, oni neka rade šta hoće, to je između njih. Saša je najjači u svom poslu, on je mene uvek ispoštovao, čovek je profesionalac, on to najbolje radi od svih.Nada Topčagić je pričala kako ste nekada išli na turneje i vraćali se bez dinara. Da li je to tačno?- Nada je sve zaboravila. Nije tačno da se tada nije mogao zaraditi veliki novac. Išli smo na turneje po tri meseca i vraćali se s gomilom para. Tada nije mogao svako da peva i nije bilo naštancovano milijardu pevača. Nada je nešto permutovala, tad je bilo para, a sad ih nema. Tad nije bilo svađe, zavisti, bilo je mnogo drugačije i bolje.Sada se pevači non-stop svađaju i ogovaraju jedni druge. Ko od kolega najviše širi tračeve?- Ima ih koliko hoćete. Svi nešto pričaju, ispravljaju krive Drine, hoće da spuste druge, ali takvi uvek propadnu. Nerviraju me lajave kolege. Ceca je najpametnija na celoj estradi, ona ništa ne komentariše i divim joj se kako joj to polazi za rukom. Nju toliko napadaju da ona ne može da se izbori sa svim zlom. Od nje bi mnogi trebalo da uče kako da se ponašaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track