LEPOMIROV NERVNI SLOM U STUDIJU: Mnogi klinci šmrču zbog Kristijana!
Foto: Printskrin

Sve vreme pričao o Goluboviću!

LEPOMIROV NERVNI SLOM U STUDIJU: Mnogi klinci šmrču zbog Kristijana!

Stars -
Meni je ispod časti da budem tamo sa nekim čovekom koji je kriminalac, rekao je Bakić

Lepomir Bakić napustio je imanje u Lisoviću. Kada je došao u studio, nije mogao da se zaustavi pričajući

Nakon 25 dana, Bakić je napustio Farmu. "Meni je žao što ljudi ovi ovde i oni tamo nisu shvatili moju poentu boravka na imanju. Meni je ispod časti da budem tamo sa nekim čovekom koji je kriminalac", počeo je Lepomir.

"On se prodaje za džentlmena, a posle te žene vređa. Ako je to ono što Srbija ima da pokaže svetu i svima, ja onda ne želim da živim ovde i svi bi trebalo da odemo odavde", smatra Bakić.

Aleksandru je zanimalo zašto ne priča o sebi, već samo o Kristijanu. Upitala ga je zašto on nije radio. "Ako meni ološi, gradske fuk.e, i svi ostali govore šta bi trebalo da radim. Ne može tako", kaže

"Mnogi klinci šmrču zbog njega! Ja govorim o činjenicama", nastavljao je Lepomir, dok ga je Aleksandra smirivala i govorila da ne priča više od Goluboviću.

"Deset dana sam se borio i onda sam shvatio da je ceo kolektiv jedna velika nameštaljka. Šta vi forsirate? Da se klinci drogiraju sa 14 godina. Ovo nije Srbija koju ja volim", zapalio se Lepomir.

Aleksandra mu je predložila da kada Kristijan izađe napolje da isto ovako razgovara sa njim. "Ja nastavljam borbu na svoj način", nije mogao da izdrži.

Lepomir je rekao da u ugovoru piše da Maja neće pobediti na Farmi. Aleksandra je insistirala da joj on kaže odakle njemu ta informacija, dok je on onda povukao svoju reč.

Foto printskrin
Foto printskrin

M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track