LEZBO-AFERA DRMA REGION: Elena Karić u strahu zbog nestalog telefona!
Foto: Kurir

Novi detalji veze o kojoj bruji region

LEZBO-AFERA DRMA REGION: Elena Karić u strahu zbog nestalog telefona!

Stars -

Sredinom juna Marija je izgubila mobilni, u kojem ima brojne privatne poruke i fotografije. Pobesnela je, ali do danas nije uspela da ga nađe

Ljubavna afera s Marijom Šerifović i Elenom Karić kao glavnim akterkama tek se zahuktava! Od ekskluzivnog otkrića Kurira prošla su tek 24 sata, ali novi detalji veze sve se brže otkrivaju.

KURIR, 14. jun 2016.
KURIR, 14. jun 2016.

Zajedničke fotografije popularne pevačice i snajke dinastije Karić, koje je Kurir juče objavio, samo su kap u moru.

Ono čega se sada plaše i Marija i Elena, ali naročito gospođa Karić, jesu nove fotke, prepiska i snimci koji se nalaze u telefonu koji je Šerifovićka letos izgubila!

O tome je pisao Kurir sredinom juna. Pevačica je bila na snimanju „Zvezda Granda“ i pobesnela je kad je shvatila da joj je nestao mobilni.

- Tokom snimanja popularnog takmičenja, u kome je članica žirija, Marija je shvatila da nema telefon, ali nije bila sigurna da li je mobilni izgubila pre ulaska u studio. Počela je da paniči jer u tom telefonu ima brojne privatne poruke i fotografije koje ne bi volela da izađu u javnost! Digla je uzbunu, ali uzalud, nigde nije mogla da nađe telefon. Međutim, nije želela da prekida snimanje da bi proverila da li ga je ostavila kod kuće, već je, kao pravi profesionalac, ostala do kraja emisije - ispričao je tada Kuriru očevidac Šerifovićkinog nervnog sloma u „Grandovom“ studiju.Sada je jasno zašto je evrovizijska pobednica upala u frku.- Pa šta mislite čije fotke ima i s kim se dopisivala i snimala tim telefonom? Sa Elenom, naravno! Njih dve su od tada u stalnom grču jer Marija telefon do današnjeg dana nije pronašla. Vi ste dobili prilično bezazlene fotke, ko zna šta sve sledi?! - tvrdi izvor Kurira.I juče smo tokom celog dana pokušavali da stupimo u kontakt s Marijom Šerifović i Elenom Karić. Ni jedna ni druga se nisu javljale na telefon.

Bila na poslu... Elena s prijateljem izlazi iz svog ateljea
Bila na poslu... Elena s prijateljem izlazi iz svog ateljea

Paparaco: Prve fotke Elene nakon skandala KARIĆKA BEZ MUŽA!Jučerašnji dan snajka moćne porodice provela je na svom radnom mestu u ateljeu.Ekipa Kurira otišla je do njene kuće, ali, kako je tamo nismo zatekli, uputili smo se ka njenom poslovnom prostoru. Odmah smo zapazili Elenin džip britanskih registracija koji je bio parkiran ispred ulaza. Nakon dvadesetak minuta, poznata snajka konačno je izašla napolje i s prijateljem sela u svoj automobil, a potom se zaputila ka svom domu. Njenog još uvek zvaničnog supruga Jugoslava Karića juče nismo primetili ni u kući, a ni kod supruge u ateljeu.Dizajnerka se nije javljala na telefon, a po odlasku iz ateljea moglo se primetiti da je bila vidno neraspoložena.

J. C. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track