LEZBO-AFERA: Marija Šerifović u seks-vezi sa snajkom srpskog tajkuna!
Foto: Zorana Jevtić

Senzacionalno otkriće

LEZBO-AFERA: Marija Šerifović u seks-vezi sa snajkom srpskog tajkuna!

Stars -

Već godinu dana Marija se viđa s jednom od najlepših srpskih žena s javne scene, koja je udata za sina velikog moćnika i uticajnog biznismena

Ljubavni život najpopularnije domaće pevačice Marije Šerifović oduvek je bio intrigantan, naročito otkako je javno priznala da je naklonjena istom polu.

Ali pevačica koja je Srbiji donela pobedu na Evroviziji 2007. godine uspešno je čuvala privatnost, i svoju i svoje partnerke. Sve dosad!

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Marija je već godinu dana u seksualnoj vezi sa snajkom jedne od najbogatijih srpskih porodica!

NesmotreneŠerifovićka i njena ljubavnica upoznale su se preko zajedničkih prijatelja. Marija je odmah otkinula na ovu lepoticu i to joj je iste večeri i pokazala. Počela je SMS prepiska i lepotica je pala na pevačicino udvaranje!- Počele su tajno da se viđaju već nekoliko dana nakon poznanstva. To u prvo vreme nikome nije bilo sumnjivo, jer oko Marije je uvek bulumenta nekih prijatelja i prijateljica koji je prate svuda, a gospođa je već godinama u srećnom braku s naslednikom moćne dinastije. Tako je prvih nekoliko meseci sve bilo vrlo opušteno i za njih i za okolinu. Ali, kako je vreme prolazilo, postajale su sve nesmotrenije - otkriva izvor Kurira blizak Marijinoj partnerki.Lepotica je na koncertima Marije Šerifović uvek imala mesto u specijalnoj loži i tada su svi počeli da se pitaju „u čemu je fora“. Ubrzo im je postalo jasno.- Marija i snajka su nekoliko puta viđene u poznatim beogradskim restoranima, držale su se za ruke, bilo je tu nežnih dodira, poljubaca. Naravno, neko ih je uslikao, pa su fotografije njihovih intimnih trenutaka, kad su mislile da ih niko ne gleda, ubrzo počele da se šeruju. Sad skoro pola Beograda ima te fotke u svojim telefonima - kaže sagovornik Kurira.Zamalo razvod!Za vezu svoje žene sa Šerifovićkom nedavno je saznao i muž lepotice. Do njega su prvo stigle priče, a onda i fotografije! Nastala je velika svađa, brak je bio pred razvodom.- Naslednik imperije se pokupio i otišao u inostranstvo na neko vreme. Žena je ubrzo došla kod njega, priznala mu je da je bilo nešto između Marije i nje, molila ga da joj oprosti i obećala da će tu vezu prekinuti. Posle nekoliko dana teških razgovora odlučio je da ostane u braku, najviše zbog svoje patrijarhalne porodice. Zamislite kakav bi to bio skandal za njih da su saznali da je razlog razvoda druga žena, ali ne njegova, nego njena?! - tvrdi izvor Kurira.Po povratku u Beograd snajka je rekla Mariji da više ne mogu da se viđaju kao ranije.- Nije da se više ne čuju, ali mnogo manje nego pre. Uspele su čak i da se vide dva-tri puta. Sada obe jako pate - zaključuje naš sagovornik.Ovim povodom zvali smo juče Mariju Šerifović, ali ona se nije javljala na telefon.

Ne grebeDIVNO JE BITI SA ŽENOM!Marija Šerifović je svoju seksualnost priznala u filmu „Ispovest“, koji je imao premijeru 2013. u Sava centru.- U životu sam imala mnogo pogrešnih izbora. Sećam se svoje prve ljubavi iz Kragujevca. Uvek sam priželjkivala duge veze i emotivnu stabilnost. Nekoliko puta sam bila sa ženama i mogu vam priznati da je divno što vas ne grebe nečija brada - hrabro je tada rekla Marija.

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte:

TRI OPASNE PORUKE VUČIĆIMA: Zolja, eksploziv i dojava o bombi u razmaku od svega pet dana!

ČISTKA AGENATA: Tomislav Nikolić traži smenu šefova BIA i VBA

(VIDEO) GENIJALCI: Srbi stigli na samu granicu svemira!

SKANDAL U KNINU: Prekopavaju srpske grobove!

OPASNOST: Tifus preti Beogradu

HAOS U PRVOM PARTIZANU: Štrajkujem glađu jer me na poslu zlostavljaju!

STUDENTI POD STALNOM PRISMOTROM KAMERA: Budući pravnici kao zvezde rijalitija

GRADE BIZNIS PREKO IZVRŠITELJA: Kupuju pa prodaju zaplenjene stvari

POLICAJAC ZVER: Šest dana silovao i mučio devojku

TUTINSKI ŠERIF: Šef policijske stanice povezan sa vehabijama?!

HALID BEŠLIĆ ZA KURIR: Dačiću, ajde da zajedno zapevamo Miljacku!

PAPARACO: Palma Ceci glumi čuvara!

SRĐAN ŽIKA TODOROVIĆ ZA KURIR: Rastu slušam, Anu nikako!

KURIR U BELORUSIJI: Minsk najčistiji grad Evrope

UDARIO NA SRBINA: Mesi hteo da bije Kolarova?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track