LIČI NA DUBRAVKU: Marinko smuvao novinarku Lanu iz Crne Gore!
Foto: Dragan Kadic

Ko je nova devojka poznatog glumca

LIČI NA DUBRAVKU: Marinko smuvao novinarku Lanu iz Crne Gore!

Stars -
Par već nekoliko meseci uživa u vezi, a urednica Drugog programa nacionalne TV kuće likom podseća na njegovu bivšu ženu Dubravku

Marinko Madžgalj (36) utehu nakon rastanka od Dubravke Mijatović (46) pronašao je u zagrljaju novinarke Lane Sekulić, ekskluzivno saznaje Kurir.Poznati glumac zbog nove izabranice poslednjih meseci češće putuje u Crnu Goru, gde ona radi kao urednik na radio-televiziji Crne Gore.Upoznali ih prijatelji- Marinko i Lana su tek nekoliko meseci zajedno. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Samo mali broj njihovih poznanika i saradnika zna da su zajedno. U Podgorici, gde provode vreme zajedno, mogu da čuvaju privatnost i da ne budu uslikani jer tu nema paparaca kao u Srbiji. Lana likom dosta podseća na Dubravku Mijatović - kaže izvor Kurira blizak paru.Nova devojka glumca Ateljea 212 u Crnoj Gori važi za veoma uglednog i cenjenog novinara. Godinama je radila kao urednik zabavnog programa na IN televiziji, a pre tri godine došla je kao pojačanje u nacionalnu TV kuću, na poziciju glavne urednice Drugog programa. Kroz svoj posao prati pozorište i film, tako da nije ni čudno što je završila u zagrljaju dramskog umetnika.- Vrlo ste ljubazni, ali ne mogu sad da pričam s vama - rekla je Sekulićeva kad smo je pozvali za komentar o novom dečku. Do zaključenja broja nije nam se više javljala niti odgovarala na SMS poruke.Marinko bez komentaraČlan grupe Flamingosi je pre sedmogodišnje vanbračne zajednice s Dudom Mijatović - s kojom ima petogodišnju ćerku Saru, koja je ostala da živi s majkom - bio veren s glumicom iz rodne Crne Gore Jelenom Nenezić, te i njegov novi izbor nikoga ne čudi.Marinko Madžgalj već je ranije rekao za Kurir da o svom privatnom životu ne želi da govori kada je potvrdio da već šest meseci ne živi s Dubravkom Mijatović.- Ja sam vam rekao to što sam imao. Nemam šta da dodam na tu temu. Hvala na razumevanju - kazao je Marinko.

Dobar razvodREDOVNO VIĐA ĆERKU SARUMarinko i Dubravka dele sve obaveze oko ćerke Sare, koja je prošle nedelje napunila pet godina. Iako je posle rastanka roditelja Sara ostala da živi s mamom i jedanaest godina starijom sestrom Ivom, koju je Dubravka rodila tokom veze s glumcem Goranom Radakovićem, Marinko je svojoj mezimici doneo rođendanski poklon i proveo ceo dan s njom. Bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track