LJUBA SE SA ČABRAKAPOM SVE DOGOVORILA? Aleksandra Subotić se ODALA! Priznala MAMINU VEZU
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

Klupko se odmotava

LJUBA SE SA ČABRAKAPOM SVE DOGOVORILA? Aleksandra Subotić se ODALA! Priznala MAMINU VEZU

Stars -

Ljuba Pantović je napravila haos ulaskom u rijaliti "Parovi". Već neko vreme se spekuliše se da je Ljuba u dogovoru sa Aleksandrom Čabrkapom. Naime, mnogi veruju da Ljuba bila sa Čabarkapom u vezi ali da su se dogovorili da ćute o tome.

"Da smo mi u dogovoru kao što nismo, ničega ne bi bilo. Ja o tome ne razmišljam, ne zanima. Ja mog frajera imam. Ja sam osam godina bila sama. Nisu me zanimali frajeri dok nisam našla onog pravog", rekla je Ljuba.

Srboljub Subotić je naveo da se Aleksandra zabavljala sa Čabrkapom dok je Ljuba bila sa njim u vezi. Srboljub je takođe rekao da mu je sam Čabrakapa to potvrdio. Aleksandra Subotić je u intervujima takođe priznala da je njena majka bila sa Aleksandrom Čabrakom dok je njena majka učestvovala u rijalitiju "Farma".

"Moja ćerka je mogla i sa 14 godina da ima seks sa nekim ja to ne bih mogla da zabranim", kroz bes je vikala Ljuba i demantovala spekulacije da je ćerku terala golu da izađe napolje.

Vesna Rivas se ubacila i rekla da je Ljuba stariju ćerku (Aleksandru) izbacila iz kuće, a Srboljub je potvrdio pevačicine reči.

Bonus video

ALEKSANDAR ČABARKAPA SE OŽENIO U ZATVORU: Ekskluzivni paparaco s venčanja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track