LJUBA SE UKLJUČILA U PAROVE I ŠOKIRALA: Aleksandra nije TRUDNA! Na nalazu NEMA PEČATA!
Foto: Printskrin

Dobila informacije od fanova

LJUBA SE UKLJUČILA U PAROVE I ŠOKIRALA: Aleksandra nije TRUDNA! Na nalazu NEMA PEČATA!

Stars -

Ljuba Pantović uključila se u vilu Parova i šokirala sve! Naime, ona je bez dlake na jeziku rekla šta misli o ćerki Aleksandru, nejnom dečku Davidu i trudnoći.

Ljuba misli da Aleksandra nije trudna i da je cela priča izmišljena. Ona je navela da ne želi da učestvuje u cirkusu u kom se nalazi njena ćerka jer sebe ne smatra majmunom."Ja definitvno u tom cirkusu ne želim da učestvujem, ko želi srećno im bilo. Mislim da imaju isuviše majmuna u svom cirkusu, ja sebe ne smatram majmunom. Uprkos onim narkomanima koji pričaju kako ja ne radim i kako nemam... ja i te kako imam! Radim treću smenu, ovde se poštuje rad, mi ne pričamo telefonima, u svakom slučaju nisam htela da prihvatim velike stvari koje su mi nuđene u rijalitju, ne dozvoljavam da se neko iživljava nada mnom. Uz to i sami ste videli da su vrata bila otvorena robijašima i delikventima", rekla je Ljuba i dodala da veruje da trudnoća izmišljena.

Znači laž da je Aleksandra trudna, užas! Ja počinjem da mislim da lažu. Fanovi mi šalju, kada sam videla na nema pečata na nalazu, dobila sam informacije da je to nalaz iz 2012. godine, to su samo informacije, ne kažem da je to isitna. Ja sam neko ko poštuje dogovore, i i te kako sam ispoštovala svoj dogovor i obećanja data Hepi televiziji.

Prvo se ticalo fizičkog kontakta i to je bila strepnja svih da ću nekoga odvaliti od života, jer svi znaju da sam ja bila šampion 10 godina u kik boksu. Zbog toga sam kada sam bila na ivici da nekoga prebijem tražila izolaciju, bila u tajnoj sobi ili pušila cigare... i te kako sam pomogla da se napravi šou, dizala gledanost, vodila emisije, pomagala obezbeđenju, smirivala, ali sam unutra videla da se obećanja data meni ne poštuju i na kraju da se gaze. Z bog toga sam izašla napolje. Obećala sam i to će se destiti, ako nastave da me blate, ja ću reći sve šta se desilo, gde idu vaše glasovi i ostali. Ako ratujemo, ratujemo..." rekla je kik-bokserka u uključenju.

Bonus video

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track