(FOTO) LJUBAV CVETA: Švajni i Ana se ljubili na rođendanu!
Foto: Kurir

Svetska ekskluziva: Bastijan Švajnštajger ponovo u srpskoj prestonici

(FOTO) LJUBAV CVETA: Švajni i Ana se ljubili na rođendanu!

Tenis -
Kapiten nemačke fudbalske reprezentacije i Ivanovićeva najpre se zabavljali u njenom stanu, pa otišli u restoran, gde su razmenjivali nežnosti
1 / 4 Foto: Kurir Paparaco

Dok domaća i svetska javnost bruje o krahu ljubavi između Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera, ekskluzivne fotografije koje je napravio naš paparaco potvrđuju da su njih dvoje i dalje zajedno.Iako je pričom o raskidu poznata teniserka pokušala da zavara trag, fudbaler Bajerna, kao što je Kurir najavio, došao je u četvrtak uveče u Beograd da bi s devojkom proslavio njen 27. rođendan.

Veselo društvo... Ana i Švajni sa njenim bratom  i prijateljima
Veselo društvo... Ana i Švajni sa njenim bratom i prijateljima

Naša ekipa dočekala je Švajnija u 19.15 na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“, gde je sleteo privatnim avionom. S njim su bili njegov menadžer i još dva prijatelja. Ispred ih je sačekalo obezbeđenje, isto ono koje ih je štitilo i prilikom fudbalerove prethodne posete dragoj u Beogradu 10. oktobra.Skrivali ga prijateljiNa VIP terminal prvo su stigli Bastijanovi pratioci i osmotrili okruženje. Kad su spazili našeg paparaca, opkolili su sportistu i prekrili ga jaknom kako bi sprečili da ga slikamo. Na nemačkom su sve vreme vikali „Brzo, brzo, brzo,“ „Sad, Basti, sad“, a potom ga je obezbeđenje ubacilo u vozilo koje ga je čekalo na samom izlazu. Kombi sa još jednim automobilom u pratnji zaputio se do Anine zgrade na Novom Beogradu.

Vodili intimne razgovore... Zaljubljeni par
Vodili intimne razgovore... Zaljubljeni par

Sa aerodroma u Anin stanPosle nekog vremena koje su proveli u teniserkinom domu, društvo kome se priključio i Ivanovićkin mlađi brat Miloš otišlo je na večeru u restoran koji se nalazi u sklopu zgrade gde su nastale ekskluzivne fotografije. Deo u kojem su oni sedeli bio je zatvoren za ostale goste, a oko njihovog stola bilo je raspoređeno obezbeđenje. Ana i Bastijan uživali su u svojoj ljubavi ne sluteći da ih naša ekipa prati u stopu.

Njih dvoje su celo veče razmenjivali nežnosti, pa su pali i poljupci. Teniserka je često mirisala cveće koje joj je Švajni poklonio. Kad su završili s večerom, iz restorana su izašli kroz kuhinju, koja ima izlaz do garaže, kako bi pokušali da ostanu neprimetni. Ponovo su otišli u njen stanPodsetimo, Švajni je posle SP u Brazilu ostavio dugogodišnju devojku Saru Brander i počeo vezu s Anom, koja je otkrivena tokom njihovog zajedničkog boravka u Njujorku.

Stigao je... Obezbeđenje nosilo Švajnijeve kofere
Stigao je... Obezbeđenje nosilo Švajnijeve kofere

Pokušao da se sakrije... Švajni napustio restoran kroz kuhinju
Pokušao da se sakrije... Švajni napustio restoran kroz kuhinju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track