IGOROVA MAJKA ZANEMELA: Ni reči o budućoj snajki Severini
Foto: Zorana Jevtić, Drgana Udovičić

Ljubav koja trese Srbiju i Hrvatsku

IGOROVA MAJKA ZANEMELA: Ni reči o budućoj snajki Severini

Stars -
I Keba se zbog toga povukao u medijsku ilegalu i ne odgovara na pozive i poruke otkad je javnost saznala da je potencijalni Severinin svekar

Olja, supruga folk pevača Dragana Kojića Kebe, da li po nalogu sina Igora Kojića ili zbog neprihvatanja njegove veze sa Severinom Vučković juče nije želela da nam otvori vrata njihovog doma na Bežanijskoj kosi.

Nakon što se kolima dovezla u dvorište vile i uzela poštu iz sandučeta, Olja je zaključala kapiju i ušla u kuću.

Iako smo zvonili uporno, ona nije želela da otvori i govori o, kako bruje mediji širom regiona, budućoj snajki Severini. I Keba se zbog toga povukao u medijsku ilegalu i ne odgovara na pozive i poruke otkad je javnost saznala da je potencijalni Severinin svekar.

Vest da je Igor, sin Dragana Kojića Kebe, smuvao Severinu Vučković odjeknula je brzinom svetlosti, zbog čega je bivši golman pobegao u Austriju. Naime, hrvatska pevačica otkrila je da je do ušiju zaljubljena u Kebinog sina i da ima osećaj kako njihova veza traje ceo život. Kako bi izbegao medije, ali i pritisak javnosti, Igor je na nekoliko dana otišao u Beč, a promenio je i broj telefona.

Inače, Seve je za magazin Story priznala da nikada nije bila zaljubljenija."Zaljubljena sam do ušiju, čini mi se da traje ceo život", priznala je pevačica u ekskluzivnom intervjuu, dok se ni Keba ni njegov sin nisu oglašavali.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track