LJUBAVNI TROUGAO U GRANDU: Haris se muvao s Milicom, pa odlepio za Radom!
Foto: Dragana Udovičić

LJUBAVNI TROUGAO U GRANDU: Haris se muvao s Milicom, pa odlepio za Radom!

Stars -
Pevač se sada ne odvaja od skoro 10 godina starije koleginice, a prethodno je bacio oko na vatrenu Pavlovićevu, s kojom je flertovao

Haris Berković tek što je zakoračio u estradne vode, a već se o njemu piše kao o velikom zavodniku. Pobedniku prošlogodišnjih „Zvezda Granda“, kako Stars saznaje, za oko je prvo zapala Milica Pavlović, a onda je u priču uletela dugonoga Rada Manojlović, koja je potpuno osvojila Berkovića!Upućeni u Berkovićev život kažu da se pevač dugo muvao oko jedne od najatraktivnijih mladih pevačica Milice Pavlović, a ni ona nije bila ravnodušna prema njemu. Bilo je tu uzajamnog flertovanja, nabacivanja, zajedničkih izlazaka...- Milica i Haris su se jako dopali jedno drugom, on je i u intervjuima pominjao da Milica super izgleda, a mi koji smo se zatekli u njihovom društvu u vreme zajedničkih izlazaka mislili smo da će između njih sigurno nešto biti. Otvoreno su flertovali, baš se videlo da tu ima hemije. Međutim, ostali su samo prijatelji - rekao nam je izvor blizak Berkoviću.

Da li je Rada Manojlović razlog što Haris nije napravio odlučujući korak ka Milici, ne znamo, ali dobro upućeni tvrde da je on bukvalno odlepio za Radom, s kojom je nedavno snimio i duetsku pesmu. Mladi pevač ne želi da potvrdi da među njima ima nešto više od poslovne saradnje, ali ne propušta priliku da pohvali atribute svoje starije koleginice.- Rada je prezgodna devojka, to niko ne može da ospori. Svaki muškarac bi poželeo da bude s njom - rekao je Haris pre nekoliko dana, dok je Manojlovićeva skoro pa priznala da su njih dvoje u šemi.- Neću da demantujem da sam s Harisom, bolje je tako - zagonetna je bila pevačica iz Četereža, koja odlično zna marketing, budući da tako godinama nije demantovala niti potvrdila da li je zaista u vezi s Milanom Stankovićem.- Haris je atraktivan, zgodan dečko i prija mi kad provodimo vreme zajedno. Uopšte mi ne smeta šta nas mediji povezuju. Kojoj devojci bi smetalo da bude s lepim momkom? - rekla je Rada za Stars.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja